Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Donovan stále bydlí se svým otcem Mickeym, který se věnuje tvorbě scénáře, pokud právě nevenčí svou dogu. Donovanova dcera Bridget utekla do New Yorku a syn Connor se na škole pokouší realizovat ve studentském zápasnickém týmu. Rayův starší bratr Terry sice trpí Parkinsonovou chorobou, ale ani ta mu nebrání v přípravách svatby s policistkou Maureen. Mladší bratr Bunchy zase touží po kariéře profesionálního zápasníka. Raye nově zaměstná vlivná žena Hollywoodu, Samantha Winslowová, která po něm chce, aby pro ni získal zpět jakési usvědčující materiály... (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že jsem vůbec nechápal, která bije, dokonce jsem si musel zkontrolovat, jestli jsem se omylem nezačal dívat na šestou řadu. I když jsem zjistil, že je to opravdu pátá série, příliš jsem si nepomohl. Řešila se spousta záležitostí, o kterých jsem nic nevěděl, probíhaly vzpomínky na něco, co se asi odehrálo v pauze mezi sezónami, takže mě tvůrci opravdu nenadchli. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádná hitparáda, ale stravitelné to bylo. Uznávám, že v pauze mezi seriály tvůrci konečně zapnuli mozky a u postav něco změnili (aspoň to něco). Jinak by to příště už chtělo zaměřit se na děj a neodkrývat minulost. ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama