Reklama

Reklama

Park sužuje vlna veder, Woody s tím bojuje po svém- chatu má obloženou klimatizacemi a sudy freonu. Sám tak způsobuje globální oteplování a Ethel ho varuje, že hladina oxidu uhličitého je na hraně ekologické katastrofy. Woody se jí vysmívá a chce po sobě zanechat největší uhlíkovou stopu v dějinách, aby dokázal, že se mýlí. Brzy přijíždí průvod s auty, kravami, hořícími pneumatikami. Ethel se nenechá rozhodit, sama se chová co nejvíce ekologicky, aby Woodyho stopu kompenzovala, omezuje tím i Connie. Společně odjíždí k Amišům, Ethel dělá domácí práce, Connie pomáhá mužům. Woody pokračuje ve svém šílenství, má vysoké účty za elektřinu a Steve mu má přivést kabely z blízkého stožáru. Dostane ránu a poté vidí budoucnost! Woody to chce nějak využít, bere Steva do kasina. K vidění budoucnosti potřebuje Steve vždy další a další šok, mají tedy tejzr. Vybílí takto kasino, Woody všechny peníze využije na to, aby zanechal co největší uhlíkovou stopu. Jeho továrna na oxid uhličitý se dostává do televize, stejně tak Woody, který oponuje odborníkům. Ethel u Amišů lituje svého rozhodnutí, o samotě tajně hraje na mobilu a má zapnutá elektronická zařízení. Connie jí to vyčítá a říká to ostatním, brzy ale lituje. Amiši chtějí Ethel potrestat smrtí a Connie za udavačství také. Woody dál dostává ze Steva informace o budoucnosti, má ho napojeného na elektřinu a pružinovou postel. Steve vidí, jak se vymkne úroveň CO2 a dojde ke katastrofě, Woodymu říká, ať tedy okamžitě přestane. Ten to odmítá a Steva vyhazuje, on s Denzelem plánuje likvidaci Woodyho. Denzel mu dá elektrický obojek, aby se sám štěknutím podíval do budoucnosti. Takto vybavený Steve jde za Woodym, který se před ním marně snaží utéct. Podaří se mu to až ve chvíli, kdy se Steve ocitne mezi štěkajícími psi. Amišové marně rozdělávaní oheň k upálení hříšnic, jede z nich po X hodinách vyndává zapalovač. Postaví ho k nim a pokračují. Ethel má v kapse mobil, Connie ho vyndá a se zapnutou hrou hodí na zem. Amiši se do hry okamžitě zamilují, ony pláchnou a oni se sami svazují na hranici. Steve konečně dopadne Woodyho, chystá se ho střelit, ale v tom se objevuje vesmírná loď s kravami na palubě- potvrzuje se Malloyovo podezření, že krávy nejsou obyčejná milá a zároveň tupá zvířata. Je tu ideální stav CO2 pro jejich pobyt, ale protože lidé krávy (dávné vyslance) jedí a dojí, ty jsou odhodlány k pomstě. Přežije jen Steve, který se probírá z bezvědomí- všude jsou teď místo lidí krávy. Díl tím končí. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

whack

všechny recenze uživatele

Tento seriál často hraničí s trápnosťou, ale v správnom stave je to sranda. Když ti člověk, který vidí budoucnost, řekne, že je globální oteplování skutečný, neměl bys mu věřit? –Já věřím jenom faktům, jako jsou těhotný pany, mluvící hadi a kouzelný židy. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Kvůli zakončení této epizody cliffhangerem se tvůrci rozhodli pokračovat v komiksovém podání. (kritkMd)
  • Když ve 12. minutě Woody zlomí páku, po dalším záběru je opravená a stlačená směrem k zemi a nakonec je zase zlomená. (bonzai)

Reklama

Reklama