Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poručík Kirk, detektiv a bývalý parťák kapitána Stottlemeyera, je obviněn z vraždy. Tím je vyloučeno jeho svědectví v soudním procesu proti Stokesovi, kterého zatkl. Muž je pro nedostatek důkazů propuštěn z vazby. Kirk opakovaně přísahá, že se oběti ani nedotkl. Kapitán Stottlemeyer požádá Monka o pomoc. (TV Nova)

Recenze (3)

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konci tá scéna na kolotoči bola z môjho pohľadu už celkom zbytočná, vrah tým nemal čo dosiahnuť a Monk vydedukoval známosť s vrahom na základe nie celkom istého detailu na tak jednoznačné tvrdenie, ale určite je to dosť dobrý diel, 3,5 hviezdičky ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdy jsou zápletky v Monkovi značně nedomyšlené, někdy je ale záhada pěkně promyšlená a i zdánlivě jasná vražda nakonec proběhla úplně jinak. Tenhle díl je pěknou ukázkou toho druhého - zdánlivě zde není jiné vysvětlení než vraždící polda (Stephen McHattie konečně jednou na správné straně zákona, byť jeho polda není zrovna ten nejvzornější na okrsku), ale rozluštění je nečekané a nepůsobí lacině. Plus je zde vidět vývoj vztahu Monka s kapitánem, který si navzdory respektu k Monkovi udrží nadhled v kritické situaci (Monk připraven nebyl, to je fakt) a dobrý humor (rozhovor se Sharonou o řízení, snaha splynout s davem na pouti). Jedna z mých oblíbených epizod... ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama