Reklama

Reklama

Všechny prachy světa

  • USA All the Money in the World (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film sleduje únos šestnáctiletého Johna Paula Gettyho III (Charlie Plummer) a zoufalou snahu jeho milující matky Gail (Michelle Williams) přesvědčit Johnova miliardářského dědečka (Christopher Plummer), aby zaplatil výkupné. Když to Getty senior odmítne a narůstá prchlivost a brutalita únosců, snaží se Gail jeho rozhodnutí zvrátit. Když život jejího syna visí na vlásku, obrátí se zoufalá Gail na Gettyho poradce (Mark Wahlberg) a sotva myslitelné spojenectví v závodě s časem nakonec ukáže, že bezpodmínečná a trvalá láska má větší hodnotu, než peníze. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (259)

tron 

všechny recenze uživatele

Pravdupovediac, takmer vôbec neviem, ako to mám hodnotiť. Určite to nie je (a nikdy nebude) taká moja srdcovka, ako Dobrý ročník, Marťan alebo Votrelec. Tak ale zas nie je to ani nuda ako Podvodníci a Robin Hood. Po vizuálnej stránke plno krásnych, hustých, opulentných retro záberov. Talianska výprava atraktívna. Herci sa snažia, hlavne takmer deväťdesiatnik (!) Christopher Plummer je parádne drsný makač. Má to plno zaujímavých, viacrozmerných postáv (dobrý únosca) a scén (finálny „narovinu pokec“ Wahlberga s Plummerom). Ale nestrhlo ma to, nedostalo a bavilo len tak na pol plynu. Budem trocha alibista, 60%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VYPADÁME JAKO VY, ALE NEJSME… KDYSI JSME BYLI...“ /// Pracháčskej úvod – o tom, co dokážou všechny prachy světa je fajn, ale moc dlouhej. Právě včas (aby zachránil situaci) se na scéně objevuje Wahlberg, což se mu chvíli daří. Ten film totiž nemá čím strhnout. Jeho největší emocí byla výměna Kevina Spaceyho. Jasně, je tu jedna scéna…, ale jde o takový sterilní odvyprávění události. Závěrečnejch cca 40 minut už snese přísnější měřítko. Má totiž dramatickej i napínavej náboj. Takovej životopis, kterej je trošku thrillerem. Divný… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „Painfully Rich: The Offrageous Fortunes and Misfortunes“, kterou v roce 1995 napsal John Pearson, neznám. 2.) Mám bezuchýho kámoše. 3.) Thx za titule „mindhunter29“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

A čo tu bolo vlastne mysteriózne? Film o dedkovi, ktorý si myslel, že sa všetko dá merať peniazmi. Netvrdím, mohlo ísť o zaujímavú záležitosť, pretože námet a formálna stránka (hlavne vizuál) neboli zlé. No ale tie dialógy a vývoj dejovej linky - cez to sa skrátka nedalo preniesť aj keby som veľmi chcel. Len máločo je tak mdlé, nevýrazné a nezáživne podané. Bez chuti a bez zápachu ako sa vraví. Snímok má ambície unudiť diváka svojou krásou. Slabší priemer. 55/100 ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Perfektní námět, hezké zpracování. Film má kupodivu náboj navzdory hodnocení a zápletka uneseného syna vs nikdy nekončící touha vlastnit každý cent na světě je dobrá. Scott pokládá filmem otázku, kdo je zde větším zlem, jestli únosci, nebo děd, který odmítá zaplatit výkupné, jehož částku by ani ve svém bohatství nepoznal. Jenže, kdyby byl charakterem člověka ochotný zaplatit, nikdy by ty peníze nevydělal. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek o chamtivém dědkovi, který je nejbohatší muž na světě, ale není schopen dát za svého vnuka (pro něj) blbých 17 milionů amerických dolarů. Chamtivec chamtivý. Film mě zaujal, celkem se mu dařilo držet moji pozornost, i když mohl být o něco kratší. Michelle Williams zde vypadá hrozně staře a Charlie Plummer mi nebyl moc sympatický. Ale Mark Wahlberg výborný, škoda, že nedostal více prostoru a Charlie Plummer dobře zahrál toho dědka. I když původně ho měl hrát Kevin Spacey. Kdybyste chtěli bodové hodnocení, tak 3,5*. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 18. prosince 2017 v Los Angeles v Kalifornii. (ČSFD)

Související novinky

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

24.11.2021

Filmové servery obletěla čerstvě zpráva, že herci Kevinovi Spaceymu (Americká krása) bylo v loňském roce nezávislým arbitrem přikázáno zaplatit produkční společnosti zodpovědné za tvorbu seriálu Dům… (více)

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

24.05.2021

Po četných obviněních a kauzách se v Hollywoodu před pár let zavřeli herci Kevinu Spaceymu dveře. A prozatím to nevypadá, že by se mu ještě někdy mohly otevřít. Nyní se ale herci přesto podařilo… (více)

Zemřel Christopher Plummer

Zemřel Christopher Plummer

05.02.2021

Z Ameriky přichází velmi smutná zpráva. Dnes ráno ve svém domě v Connecticutu zemřel legendární kanadský herec a držitel Zlatého glóbu i Ceny akademie, Christopher Plummer. Populárnímu tvůrci známému… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama