Reklama

Reklama

Berlin Live Series 3: Blondie

(koncert)
  • Německo Berlin Live: Blondie
Hudební / Dokumentární
Německo, 2017, 60 min

Obsahy(1)

Záznam klubového koncertu legendární punk rockové kapely z roku 2017... Legendární americká skupina Blondie v čele se svou frontmankou a zakladatelkou Debbie Harry se v druhé polovině sedmdesátých let stala průkopnickou kapelou new wave a punku. Už v prvních letech své existence vydala několik hitových singlů, například Heart of Glass, Call Me, Rapture nebo The Tide is High. Záznam z cyklu Berlin Live Series zachycuje Blondie na klubovém koncertě z roku 2017, kde kapela zahrála své největší hity. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

raininface 

všechny recenze uživatele

Debbie, ty o tom nevíš, ale já o tobě před 40 lety snil, ale nezavolal jsem ti, protože jsem měl strach, že máš srdce ze skla. ()

čenda 

všechny recenze uživatele

Čas nezastavíš a i když Debbie vypadá na svůj věk skvěle, už to prostě není ta krásná holka ze 70. a 80. let. Setlist byl vybraný milostivě a tam kde už to nešlo vyzpívat, jenom šeptá, popřípadě pomohli diváci. Ti se ale dobře bavili, mladí i ti staří a o to přece šlo. ()

Reklama

Laxik

všechny recenze uživatele

No, Debbie už to fakt nezvládá vyzpívat a krom toho je na tomto záznamu ten zpěv dost utopený. Zajímalo by mě, jaké to bylo naživo, ze záznamu ale bída... a přitom jako studiovka není Polinator vůbec špatný (i když ani nic extra). ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama