Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh založený na skutečných událostech vypráví o pohledném a dobrodružném muži Robinu Cavendishovi (Andrew Garfield). Ten se stane průkopníkem pomoci pro zdravotně postižené poté, co ve věku 28 let od krku dolů zcela ochrne a je obeznámen s faktem, že mu zbývají pouhé tři měsíce života. On a jeho oddaná žena Diana (Claire Foy) cestují po světě s nadějí, že změní životy druhých jako je on sám. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (99)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Příběh je hrozně hezký, je obdivuhodné, že dokázali lidem s tímto postižením takto pomoci, že nemuseli jenom ležet v nemocnici. Také je hezké, že Robin se po úvodních skeptických myšlenkách uchýlil k pozitivnímu vnímání života. A také, že jeho žena ho opravdu milovala a zůstala s ním. Ovšem filmu dávám jenom 3*, protože mě to chvilkama nudilo, nebo lépe řečeno film nedokázal udržet moji pozornost po celou dobu. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Hodně silná věc, Andrew Garfield v hlavní roli je skvělý stejně jako Claire Foy. Téma filmu je samozřejmě výborné - i handicapovaní jsou součástí společnosti a nezaslouží si zůstat za zdmi ústavů a nemocnic. Dnes názor celkem běžný (i u nás se s tím většinová veřejnost musela vyrovnat), ale v minulosti s tím někdo musel přijít. Andy Serkis jako debutující režisér určitě nezklamal. ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

No neviem, ci by som to pozerala, keby som len bola vedela, ze ma zaver filmu uplne sklame. Chcela som to vidiet hlavne kvoli Garfieldovi, patri medzi mojich oblubenych hercov, ale tiez mam velmi rada zivotopisne filmy. No musim povedat, ze som od filmu cakala viac. Pripadal mi miestami dost nudny. Herecke vykony fajn, kamera zaujimava. Na love story priemerne, akosi to nemalo smrnc. A zaver, len som dufala, ze sa to neskonci takto...Na jedno pozretie OK. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Sázka na jistotu, kterou jsem neviděl do konce. Každopádně doufám, že hlavní protagonista umřel v bolestech pekelných, jelikož já jsem vyloženě trpěl pohled do ksichtu GÁRFÍLDA, který se po celou viděnou metráž tvářil jako by měl zácpu. 21% Celosvětový příjem k 16. 2. 2018: $490,131, což je 0,03 násobek rozpočtu ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slzopudné drama, kde dvě hodiny sledujeme mladého muže, který náhle ochrne v 28 letech a je upoután na lůžko. I přes silné téma na motivy skutečných událostí mě film nebavil i přes slušný výkon Andrewa Garfielda. Bohužel nemám pro tyto filmy cit a není zde nic, čím by vybočoval z žánrově podobných filmů. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Záběry svatebního dne Robina s Dianou a rodinný výlet na pláž, kde lze vidět Robina v původním křesle na konci filmu zachycené formátem Super 8, jsou autentické a pocházejí z video archivu rodiny. (vojacekr)
  • Natáčelo se také v Keňi, Španělsku a Německu. (ČSFD)
  • Skutečná Diana Cavendish (Claire Foy), byla u natáčení většiny scén a ve věku 83 let tak cestovala se štábem do všech filmových lokací. Natáčelo se např. na letišti Royal Air Force v Bensonu, nebo Hluhluwe v Jihoafrické Republice. Interiéry a exteriéry domu se natáčely v Hatfield House v Hertfordshire, v Anglii. (vojacekr)

Reklama

Reklama