Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po návratu z cesty do Lipezku si Rath a Gräf všimnou zaražené nálady v Red Castle. Charlotte a Doris odhalí mnohamilionový podvod v podniku Sklarek. (Viasat)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulém neštěstí se tvůrci vrátili k osvědčené kvalitě. Epizodě znovu nechyběla kvalitní atmosféra, na vztazích Ratha a Woltera se tvůrcům daří ilustrovat rostoucí nedůvěru a pnutí v rozpolcené společnosti Výmarské republiky před nástupem Adolfa Hitlera k moci./ V jednom z komentářů k první sezóně jsem Gretinu dějovou linii označil jako slepou uličku. Už si to nemyslím, protože tuším... ()

BonRStone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super, mám pocit, že konečne tvorcovia odhodili MP 18, nabili MP 28 a výsledok sa dostavil! Scéna návratu z misie bola brutálna. Chcel by som si ju prežiť v Rathovej koži, pretože si absolútne neviem predstaviť, čo to musí byť za pocit, ten moment zistenia. ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mno, pěkně se nám to zamotává. Minulo to bylo horší, ale teď se opět daří. A musím říct, že momentální situace, kdy se všechno rozmotává, je mnohem lepší, jak místy rozpačitý začátek seriálu. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama