Reklama

Reklama

Randall a Hopkirk


Můj zesnulý přítel a společník (E01)

(epizoda)
  • Velká Británie My Late Lamented Friend and Partner

Obsahy(1)

Zdá se, že partnerství Jeffa a Martyho dramaticky končí, když je Marty zabit neznámým pirátem silnic, ale Marty se brzy vrací jako duch v bílém a pomáhá vyřešit svoji vlastní vraždu. (KaB Music)

Recenze (6)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vražda kablíkem skrze navrtané okno...🙃Stejně nevím proč ses obrátil na mě, vždyť máš přece konexe...Než raní slunce vstane z mlh, do hrobu se musí vrátit duch... Ejhle Lace zde hraje, sadistický nácek z Indiana Jonese... ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Měl jsem ten seriál jako dítě moc rád, tak se na něj dívám znovu. První díl je takové tradiční nic moc zatím - zápletka je jalová, a než se Hopkirk stane duchem, trvá to rovněž dlouho. Ale posledních zhruba 15 minut docela ujde, hlášky také, jen ta honička je trochu přes míru. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1969 až 1970 bol vyprodukovaný anglický televízny seriál "Randall a Hopkirk". Bolo natočených dvadsať šesť častí. Seriál je zameraný na kriminálne príbehy, ktoré vyšetrujú súkromní detektívovia Jeff Randall a Marty Hopkirk. Originálny nápad je v tom, že Hopkirk je duch, s ktorým dokáže komunikovať len jeho kolega Randall. Prvá, úvodná epizóda nesie názov "Môj zosnulý priateľ a spoločník" (My Late Lamented Friend and Partner). Režíroval ju Cyril Frankel. Premiéru mala dvadsiateho prvého septembra roku 1969 na obrazovkách britskej televíznej siete ITV. Detektíva Martyho Hopkirka zrazí auto. Na mieste je mŕtvy. Vracia sa však v podobe ducha v bielom obleku, aby pomohol svojmu parťákovi Randallovi objasniť svoju vlastnú vraždu. Tak začína ich detektívno duchárska spolupráca. **** ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama