Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mason a J.D. jsou kvůli vzájemné potyčce předvolání k výslechu. Cora vzpomíná na dobu, kdy zažila první sexuální zkušenost. A Harry se snaží s Fay žít jako předtím. Oba již ale pociťují, že jejich vztah už nikdy nebude jako dřív. Při dalším vyšetřování poté Harry zpovídá Coru ohledně jejího vztahu s J.D., a také ohledně událostí, které se staly kolem 4. července 2012, když s J.D. měla odjet. Ona si však vybavuje pouze probuzení na ulici dva měsíce nato. Harry se tak rozhodne o docela nekonvenční řešení a požádá o spolupráci doktorku Changovou (Mia Katigbak). Ta má zkušenosti s obnovou paměti pomocí hypnózy a pokusí se u Cory oživit vzpomínky na onu noc, po které zmizela. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cora začíná detektivu Harrymu konečně důvěřovat a chápe, že on jediný chce jejímu nepochopitelnému činu z pláže přijít na kloub. Cora podstoupí hypnózu a věci se konečně pohnou, tedy spíš tajemných otázek a indicií naznačujících mnohé o hrdinčině temné minulosti se objevuje požehnaně. Dospívající sestry se dál (úsměvně) bouří proti výchově autoritativní matky. Harry v závěru v lesích objeví opuštěný školní autobus a rostoucí houby mu naznačí, co pod nimi změnilo chemické složení půdy. Je to hutné, ale občas narážíme na poměrně rutinní režii. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani tentokrát to na pátou hvězdičku nebylo, to by to pro mě museli tvůrci ještě lépe vytunit, ale čtyři pevné kousky si díl určitě zasloužil. Stále víc mě baví postava detektiva Harryho Ambrose, Bill Pullman si roli viditelně užívá ve všech polohách a já se těším na každou jeho scénu. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama