Reklama

Reklama

Mimi šéf: Rodinný podnik

  • USA The Boss Baby: Family Business (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Když se na konci Mimi šéfa bráchové Tim a Ted konečně skamarádili, zdálo se, že jim to vydrží napořád. V pokračování s podtitulem Rodinný podnik jsou oba dospělí a totálně odcizení. Zatímco Ted je ponořený v byznysu a vydělává bambilióny, Tim je spokojený otec dvou holek, nadané teenagerky Tabithy a roztomilého batolete Tiny. Tabitha, která chodí do školy pro nadané děti, má za největší vzor strejdu Teda, což jejího otce trochu rozčiluje, protože s bráchou fakt vůbec nevychází. To ovšem netuší, jaké nečekané společné stmelovací dobrodružství je čeká. Za všechno může Tina, která je ve skutečnosti tajnou agentkou organizace Baby Corp a má za úkol odhalit velké spiknutí spojené se sestřinou školou a jejím podivným ředitelem. A i když je Tina hodně šikovná, ví, že bez pomoci se neobejde. Po ruce má tatínka, strejdu a sci-fi vychytávku, která umí dočasně z dospělého udělat malé dítě. A tak se chlapi promění v chlapce a vydají se do akce, při které k sobě znovu najdou cestu a kromě toho, jen tak mimochodem, zachrání svět, tak jak ho máme rádi. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 7

Recenze (49)

VanTom 

všechny recenze uživatele

U záměrně do absurdna vyhnané historky mě skoro mrzelo, jak bez ladu a skladu zahazuje fantasticky kreativní (vizuální) nápady / narážky / gagy v infantilně klišovitých situacích či (uzívaně) přepálené akci. Nezná míru hyperaktivní šílenosti, přitom v mnoha momentech pobaví (mimi nindžové), taktéž "dospělé" myšlenky (o předčasném dospívání, rodičovství, odcizení) nevnucuje úplně zcestné (pouze polopaticky rozvařené). ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Mimi šéf: Rodinný podnik je jedním z nejlepších filmových pokračování a nejlepší dvojkou vůbec. Ono překonávat svou kvalitou pětihvězdičkovou jedničku nemusel ani Terminátor, a tento lehce nadlidský úkol se podařilo režisérovi snímku Tomu McGrathovi splnit na jedničku. Dvojce Mimi šéfa se daří nekopírovat předchozí díl, zůstává originální, je plný výborných hlášek, exceluje svou neotřelostí, svěžestí a vynikajícími nápady. To vhodně doplňuje důvtipnou akcí a řadou dobře zakomponovaných easter eggů na takové filmy, jakými jsou Rocky Horror Picture Show, Karate Kid, Spirit: Divoký hřebec, Vykoupení z věznice Shawshank, Teorie všeho, Pán prstenů: Společenstvo prstenu, Gladiátor, Toy Story, Noc oživlých mrtvol a řady dalších. Když se k tomu přidá i dobře vystavěný záporák a rodinné poselství, které netlačí nikterak na pilu, máme tu horkého kandidáta na animovaný film roku. Jedno z nejmilejších překvapení za poslední dobu, z něhož si budu už nastálo pamatovat hlášku „Nezneužívej opakování budíku“ =D, rybku jménem doktor Hawking a postavu „Strašidelné holky“ 🤡, která si krade všechny scény, ve kterých se objeví pro sebe. A samozřejmě jednu z nejgeniálnějších kinematografických scén s omlazováním vůbec. 100%, takhle upřímně jsem se u žádného filmu nezasmál ani nepamatuji. TOP! 💯 (09.09.2021) ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jedničku jsem viděl jednou,přišla mi originální a vtipná a vůbec si jí nepamatuju.Dvojka je v lecčems podobná,nicméně rozhodně horší.Už není tak originální,humoru který ocení dospělý divák ubylo a chvílemi je to docela nuda.Světlé chvilky se sice najdou,ale není jich zase tolik a vzhledem k tomu že dobrou jedničku jsem dodnes znova neviděl,dvojku určitě znova neuvidím...60% ()

Harakiri13 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, jelikož dvojka Mini šéfa je rozhodně lepším animákem než jednička, což se často jak víme nestává. Čeká nás opět zábava a fajn originální příběh s příjemným záporákem.  Na Rayu ani Lucu nejspíš tento animák nedosáhne, ale i tak jde o velmi povedené pokračování.  6/10 ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhé dobrodružství z "tajemného života (vyspělých) batolat" se mi zdálo kvalitativně srovnatelné s jedničkou, která se pohybovala v lehce nadprůměrných vodách. V Rodinném podniku se vrací staří (zestárlí) známí a vedle nich je ve filmu spousta více či méně zajímavých postav - ať už jde o záporáka, novou agentku z Baby Corpu či děsivou "sestřenku" od Addamsových. Příběhově jde v podstatě o kopii prvního dílu, děj je veskrz předvídatelný, zároveň je ale humorný díky množství gagů, takže jsem se v kině nejednou zasmál. Plusový bod za audiovizuálně líbivé hudební vystoupení. Lepší tři hvězdičky! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Na snímke pracovali animátori vo filmových štúdiách v Los Angeles. (MikaelSVK)

Související novinky

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

28.06.2021

Vin Diesel a jeho gang dorazili do amerických kin zhruba měsíc po čínské premiéře, a nutno říct, že tak učinili s velkou parádou. Okamžitě totiž stanovili nový pandemický rekord, kdy za první víkend… (více)

Reklama

Reklama