Reklama

Reklama

Keegan-Michael Key a Jordan Peele alias mimořádně populární komediální dvojka se představí v rolích bratranců Clarence a Rella, kteří sice žijí ve městě, ale nemají ponětí, jak to v něm chodí. Když se Rellovo milované koťátko Keanu stane obětí únosu, začne se tahle beznadějná dvojice - ve snaze proniknout do pouličního gangu a získat milovaného mazlíčka zpět - vydávat za nemilosrdné zabijáky. Neuvěřitelně roztomilé koťátko se ovšem stane natolik oblíbeným, že boj o jeho přízeň přeroste ve válku gangů, takže naši dva bezděční hrdinové musí vzít zákon do svých rukou. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (71)

Martin29 

všechny recenze uživatele

Pokud bych to měl brát jako komedii tak slabé zasmál jsem se jen u Anny Farris a při scéně v tom autě jak zpívali George Michaela jinak bída. Pány neznám slyším o nich poprvé každopádně mě příjdou vtipnější než třeba takový trapák jako je Seth Rogen ( navíc plusové body za to, že nejsou tlustí jak prase a nevalí samé sexistické vtipy) . Do kina na to jít litoval bych peněz za vstupné.Podobně laděný Můj Soused Zabiják 1,2 je daleko na vyšším levelu. ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Na úvod musím podotknúť, že Key a Peelovi som naozaj držal palce, aby sa im film podaril. Ale bola to hlavne nuda. Zápletka a komediálne duo, od toho som čakal zábavny dej, gagy atd. A nič. Hlavne ústredná dvojica hrala mizerne, fakt zle. Vedľajšie role boli našťastie lepšie ako tie hlavné a hlavne Method Man to (dosť) zachraňoval. Ostatne vo filme sa toho moc nedeje, len sa rozpráva a sú tam 2 slow-mo/low-budget (tzn. 100% prestrihané) prestrelky. Celý film má byť vtipný v tom, že Kay a Peele sa musia hrať na gangstrov, ale celý film (asi 5x) ich niekto odhaľuje a chce zabiť a stále sa z toho nejako trápne dostanú (najhoršie boli konverzácie, ktoré vtipné neboli ako keď niekto rozpráva vtip a potom sa na ňom sám zasmeje, v niekoľkých scénach si aj hodne skákali do reči a celá pointa vtipu tak vyšumela do debilného handrkovania, z ktorého som už ani nič nechápal). Filmu chýba humor, scenár a bohužial i lepší hlavní herci. 1* za Method Mana, ten bol jediný kto za niečo stál. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Keanu je velmi nevyrovnaná komedie, která střídá geniální momenty s těmi slabšími, díky čemuž nedokáže soustavně bavit, což je ohromná škoda, neboť v silnějších momentech je film opravdu vtipný a kdyby takový zvládl být častěji, šlo by o velkou pecku. Takhle se bohužel pohybujeme pouze ve vodách okolo průměru. Zdá se, že zdejší námět není dostatečně nosný pro celovečerní film a fungoval by spolehlivěji jako komediální skeč v bývalé show hlavních herců. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Už dle názvu bylo zřejmé, že půjde o ptákovinu na odreagování, ale že by to mohlo být až tak vtipné a chytlavé, tak v to jsem teda nedoufal. Ústřední dvojička, hrající si na tvrdé gangstery je nejen vtipná, ale dobře se na ně i dívá a postupem času si je zamilujete a ani vám nebude vadit, že kočka Keanu se ve filmu téměř nevyskytuje. To ale právě skvěle nahrazuje tato nigga dvojka. Lepší čtyři. ()

rasttea 

všechny recenze uživatele

Normálně bych se na takovou komedii nedívala, ale jako kočičí máma jsem do toho ze zvědavosti šla. Ano, kočička, byť je to to, oč v celém filmu na první dobrou běží, se tam objevuje minimálně, ale stojí to za to. Za normálních okolnosti, pokud bych se na film tedy dívala, bych dala hezké tři hvězdy. Kvůli kočičce a tomu, že jsem se na film dívala, dodívala se na něj a ještě mě scénář na konci dokázal překvapit, nemůžu jinak než dát hvězdy 4 :) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (8)

  • Roli kočky si během filmu zahrálo 7 koťátek. (kellne)
  • Po závěrečných titulkách přijde ještě jedna scéna. (kellne)

Reklama

Reklama