Reklama

Reklama

Keegan-Michael Key a Jordan Peele alias mimořádně populární komediální dvojka se představí v rolích bratranců Clarence a Rella, kteří sice žijí ve městě, ale nemají ponětí, jak to v něm chodí. Když se Rellovo milované koťátko Keanu stane obětí únosu, začne se tahle beznadějná dvojice - ve snaze proniknout do pouličního gangu a získat milovaného mazlíčka zpět - vydávat za nemilosrdné zabijáky. Neuvěřitelně roztomilé koťátko se ovšem stane natolik oblíbeným, že boj o jeho přízeň přeroste ve válku gangů, takže naši dva bezděční hrdinové musí vzít zákon do svých rukou. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (71)

juta 

všechny recenze uživatele

Už dle názvu bylo zřejmé, že půjde o ptákovinu na odreagování, ale že by to mohlo být až tak vtipné a chytlavé, tak v to jsem teda nedoufal. Ústřední dvojička, hrající si na tvrdé gangstery je nejen vtipná, ale dobře se na ně i dívá a postupem času si je zamilujete a ani vám nebude vadit, že kočka Keanu se ve filmu téměř nevyskytuje. To ale právě skvěle nahrazuje tato nigga dvojka. Lepší čtyři. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Zase případ, kdy musím chválit především tvůrce traileru, protože ten fungoval velice dobře... bohužel tomu tak nebylo u samotného filmu. Roztomiloučká čičina se objevuje minimálně a vlastně ona sama nic zvláštního nedělá, jen je prostě roztomilá. Nejhorší ale je, že i přes to byly záběry a scénky s ní ty nejlepší. Zbytek byla omáčka zvláštního negro-cool-zabijáckýho humoru, který mě moc nebral. A nezachránil to ani zvrat na konci. Díky díky díky alespoň za toho umačkáníhodného kocourka. Nic víc mě totiž u filmu nedrželo. ()

Reklama

Martin29 

všechny recenze uživatele

Pokud bych to měl brát jako komedii tak slabé zasmál jsem se jen u Anny Farris a při scéně v tom autě jak zpívali George Michaela jinak bída. Pány neznám slyším o nich poprvé každopádně mě příjdou vtipnější než třeba takový trapák jako je Seth Rogen ( navíc plusové body za to, že nejsou tlustí jak prase a nevalí samé sexistické vtipy) . Do kina na to jít litoval bych peněz za vstupné.Podobně laděný Můj Soused Zabiják 1,2 je daleko na vyšším levelu. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Key & Peele mají chemii, takže v pohodě utáhnou i celovečerní film. Keanu je taková komediální gangsterka, kde se postavy ústředního hereckého dua vydávají za někoho jiného. Takže v podstatě to, v čem jsou oba herci kovaní. Výsledek je pohodová odreagovačka, porstě takový extra dlouhý skeč z K&P produkce. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Občas mám pocit, že na tejto stránke sú niektoré filmy maximálne podhodnotené, a iné zase naopak. "Keanu" pre mňa patrí do kategórie tých podhodnotených. Musím povedať, že už dávno som sa tak dobre nezasmial. Príbeh je správne ujetý ale nikdy nie je podľa mňa postavený na hlavu, alebo príliš stupídny, postavy a ich konanie je prirodzené a všetky scénky podľa mňa plynú správne samé od seba a fungujú. A tak by to v dobrom filme malo byť. Občas je to možno trošku mimo, ale zase je tu veľa scénok, kde som sa bavil tak, ako dávno nie. Plus Keanu alebo Iglesias alebo New Jack (ako chcete) je jedno skutočne zlaté krásne mačiatko, ktoré si proste nedá neobľúbiť. Celkovo by som povedal, že ak chcete dobrú dávku dobrej zábavy so schopným humorom, tak "Keanu" rozhodne stojí za to vidieť. A myslím si, že by som sa pokojne k filmu aj opätovne vrátil. Vtipné komédie z Ameriky sa totiž rodia veľmi zriedkavo a treba to aj patrične oceniť. Hodnotenie: B+ ()

Galerie (40)

Zajímavosti (8)

  • Po závěrečných titulkách přijde ještě jedna scéna. (kellne)

Reklama

Reklama