Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec Ortega a otec Marcus se snaží zachránit Cindy, která přišla o dítě a posedl ji zlý duch. Vymýtají ji ale bez vědomí jejího manžela, který je místním šerifem a je jim v patách... (TV Prima)

Recenze (7)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No neviem, zatiaľ len taký priemer. Prvá séria sa mi prekvapivo dosť páčila, ale prvá časť druhej série ma zatiaľ neoslovila. Vracajú sa síce obaja obľúbení (bývalí) kňazi a nová rodina (v čele so sympaťákom Johnom Cho) nevyzerá úplne márne, zatiaľ je to však každopádne dosť, hm... nuda? ()

Reklama

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť totálny výplach žalúdka! Už väčšia časť prvej série nestála za veľa, dokonca posledné časti bola magorina a fraška a v tomto smere pokračujeme aj v druhej sérii. Na začiatku máme nový príbeh, čo potešilo iba do chvíle keď sa filmári opäť predviedli. Nechápem ako toto môže mať takú sledovanosť, že séria pokračuje. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda takovou nálož, jsem po té trochu intrikářské první řadě nečekal. Tvůrci se do toho opřeli a naservírovali nám víc než poctivou exorcističinu. V celém díle není snad jediné světlé místo, pořád se něco děje a díky nemálo potencionálním hostitelům netušíte, jestli jsou jen divní, nebo už jim sedí v budce démon. Děj se přesunul z města na americký venkov, který je pro tento typ hororů jako stvořený a už v prvním díle si při vymítání nadělali kluci velké problémy, takže rozehrané je to parádně. Velké WOW. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama