Reklama

Reklama

Třeboňská nocturna 2017

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dokumentární pořad o 14. ročníku letního hudebního festivalu ve známých jihočeských lázních. Každý druhý týden měsíce července je v jihočeské Třeboni pořádán Mezinárodní hudební festival Třeboňská nocturna. Do tohoto nevelkého města zavítají nejlepší umělci od nás i ze zahraničí. Posluchačům je dána možnost v historických prostorách Zámku, kostela sv. Jiljí, Divadla J. K. Tyla či bývalých Tereziánských kasáren strávit příjemné večery. Pořadatel festivalu, pan Miloš Končický o festivalu řekl: „Je zázrakem, že se každoročně podaří předat umělcům tolik radosti posluchačům, kteří takřka vždy do posledního místa zaplní sály a prostranství." Koncerty se stávají dostaveníčkem lidí z nejrůznějších společenských vrstev, různých povolání i smýšlení. Jedno je však vždy spojuje, a to společně prožitý krásný večer. „Budeme se těšit, že i Vás přivítáme na některém z koncertů", dodává pan Končický. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Hanka_M 

všechny recenze uživatele

Zatím určitě nejpovedenější díl, co se Třeboňských nocturen týče. Je vidět, že je ve správných rukou. Hezké hudební ukázky a spousta dalších fajn nápadů, jak pořad oživit... ()

Benigni 

všechny recenze uživatele

Super pořad. Všechny díly jsou povedené - hezké hudební ukázky a příjemná atmosféra" jen by to chtělo trochu jinou anotaci! Oceňuji i swingovou vložku... ()

5tipes 

všechny recenze uživatele

Nejlepší dokument ze všech Třeboňských nocturen, která byla natočena a zpracována ČT. Velmi originální rukopis - fotografie, rozhovory, hudební ukázky - je to jako nějaký orloj - skvělý dokumechanismus! Předevšín vynikající výběr ukázek z děl, která jsou neotřelá! ()

Reklama

Reklama