Reklama

Reklama

Maeve, Lee, Hector a Armistice sa ocitajú v Shogun Worlde. Dolores má pochybnosti o Teddymu a musí urobiť zásadné rozhodnutie. Karl Strand medzitým zisťuje, že s výtvormi je niečo v neporiadku. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer

Recenze (24)

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle se skutečně velice táhlo. První díl z celé série, který ode mě dostane pouze tři hvězdy. Linka Dolores je velice nudná. Maevin se též plácá stále na místě a nebýt jejího závěru, ukousal bych se nudou ještě více. Je smutné vidět, jak se celý příběh rozdělil na dvě příběhové linky, na kterých snad ani nespolupracovali jedni tvůrci, protože tato je na rozdíl od té s Edem Harrisem nudná až k zalknutí. Snad se další část vrátí kvalitou tam kam má. 70% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Far-eastworld ponúkol niečo úplne odlišné a nové, ale vlastne sme túto časť očakávali od konca prvej série. No a mňa nesklamala, pretože ponúkla okrem odlišnej atmosféry aj jedno nečakané prekvapenie, na akom princípe okolité svety koexistujú v spojitosti s divokým západom, špeciálne teda ako tu sú napísané postavy. Osobne by som ale ako návštevník dal prednosť svetu západnému a rovnako ma aj diely zo "západu" bavia viac. ()

Reklama

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedná se o dva hlavní příběhy. Příběh Dolores je už nudný (50 %), Maevin příběh je o dost zábavnější (90 %) a ta malá a krátká zmínka o tom, jak to vlastně skončí (konec vzpoury výtvorů) je nejzábavnější (100 %). Celkové hodnocení tedy 80 %, což nám určitě přináší sice slabší epizodu z celého seriálu, ale ne zas tak chabou, abychom kvůli ní museli sledování seriálu v půlce zavrhovat. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další "eastworldová" návštěva, už jsem viděl Indii, teď jsem omrkl i Japonsko, ke kterému mám velmi kladný vztah, i když je to Japonsko, jak ho vidí Američani... Události v "Shogunworldu" mě každopádně bavily víc, než dějová linie Dolores a Teddyho, ta mě začíná pomalu ale jistě nudit. VendaCiki mě předběhl, takže s ním musím souhlasit, ten nesmysl s ušima byl fakt úlet:-) ()

jackalsc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem říkal, že epizoda 2 a 3 nemá s WW nic společného, tak toto nabývá úplně jiného levelu. Co to jako je? 80% jsme někde ve Sigun World, nepamatuji si ani jedno jméno těch hustýýýých nindžů. Za to mě sakura asi osobně potrestá, ten drsný válečník, nebo ta malovaná kraslice? Pokud se něco jmenuje WestWorld, tak předpokládám, že příběh nevezmou z východu. A hele oni ho fakt vzali. Filmaři se snaží o nějaké city, které naprosto nefungují, celou epizodu jsem se vlastně nic nedozvěděl kromě toho, že Dolores asi chce skalpovat Teddyho, to je úctyhodný výkon na 1 hodinu, aneb jak správně rozmazat psí hovno. Mám asi zavřené všechny tři oči a jen doufám, že v pozdějších epizodách se vlastně dozvím proč jsem musel hodinu přetrpět samurajské máchání mečem, i když se obávám, že vlastně tento díl byl naprosto, ale úplně zbytečný. 80% dílu jsem se musel snažit mít otevřené oči. Dolores a Maeve opět nezklamali, protože se tak zdá, že pokud jsou v díle obsazeny, člověk má pro pravou nudu vystaráno. Jak už tady někdo píše, celý tento koncept se tak rozpadá na fragmenty, že člověk začíná pochybovat, jestli na tom pracovali stejní tvůrci, nebo pokaždé jiný lojza z pod kopca. Je mi líto WW, ale tohle je prostě moc, nedá se jinak, doufám že tohle byl poslední zbytečný díl. Uchylte se prosím správnou cestou. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Jméno postavy Musashi (Hiroyuki Sanada) je inspirováno slavným japonským šermířem Miyamoto Musashim ze 17. století. Skutečný Musashi je kulturní japonskou ikonou a byl mnohokrát vylíčen v televizi a samurajských filmech. (Epistemolog)
  • V této epizodě zazní skladba „C.R.E.M.“ od Wu-Tang Clan. (Epistemolog)

Reklama

Reklama