Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zachránci v noci zaútočili na Hilltop, ale Maggie dokázala město ubránit. Několik lidí zemřelo a několik jich bylo zraněno nakaženými zbraněmi. Nikdo v Hilltopu netuší, že zranění lidé jsou časované bomby... (TV Prima)

Recenze (21)

Shaddy1 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8 sezon bojuje Rickova skupina o preziti. Clovek by cekal, ze ceka skupina jiz bude specialista na preziti, avsak pozor! Neni tomu tak. Oni si totiz vsichni po utoku na celou komunitu polehaji do jednoho domu, navic bez jakekoliv hlidky. Jeste, ze Spasitele dorazili az za tmy a Rickova skupina tak mohla naplno vyuzit svuj master plan na zachranu na maximum. Pew pew! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalu jsem si začínal myslet, že je větší šance, že se nechám svést gerontofilním homosexuálem, než že tvůrci ještě někdy natočí díl, na který se bude dát dívat. Melancholické sračky pustili z větší části úplně k ledu. Místo debilních ubrečených prostřihů tak dostal po delší době šanci děj. Ani tentokrát se nevyvarovali dalšího dílu z cyklu "Střílet na terče umí z metru každý debil, střílet vedle je umění!", čím si opět nasrali pod nohy a diváctvu přímo do ksichtu. Ke konci jsem byl šokován rozhodnutím tvůrců překvapit diváky zombíky. Kdo by to byl býval čekal, že se ještě někdy objeví?! S vydatným přimhouřením oka dávám hned 4 kusy a přál bych si více dílů jako je tento a méně dílů připomínajících současně běžící nesledovatelný spin-off. ()

Reklama

ProgLaney 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*SPOILER* Tak už se to zase trochu zvrhává v natahování...Bitka solidní, je ale smutný, že po tak strategicky dobře naplánovaný akci opět selžou ty základní prvky a nedotknutelnost hlavních záporáků je až dechberoucí. Prostě Simona netrefí nikdy nikdo, stejně jako Negana. Korunu tomu nasadil velice imbecilním kouskem ten fakan Henry. Začínám ztrácet vztah k těm postavám a už se mi to smršťuje na Maggie a Daryla, možná pár dalších. Už nefungujou ani rádoby psychologický momenty, nyní Morgan. Teď už jen doufám, že nějak zasáhne Jadis a přiveze rukojmího Negana Rickovi ještě před druhým útokem Saviors...taky jsem zvědav, jestli ta paní s plánky na budoucnost byla jen výkřik nebo sehraje ještě další roli. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boj medzi AHK (Alexandria, Hilltop, Kingdom) a Spasiteľmi nemá konca a pripomína pamätný wimbledonský zápas Isner - Mahut. Mne ako divákovi už začína byť pomaly jedno, ktorá strana vyjde z tohto únavného ťaženia víťazne, potešilo ma ale, že v tejto epizóde opäť dostali výraznejší priestor aj nemŕtvi a po dlhej dobe sa tu riešila téma všadeprítomnej zombie nákazy, ktorá bola v posledných sériách akosi zatláčaná do úzadia. ()

Dolis87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál mám rád, občasný klišé překousnu, ale tenhle díl byl jedno velký klišé. Asi 10x jsme slyšeli, že je Maggie super vůdce (jako kdyby to nestačilo jednou), dále naprosto nepochopitelné strategické chování spasitelů při bitvě. Scénář byl vždy slabinou, ale tenhle díl bych snad i já napsal líp. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama