Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lu (Ellen Page) nemá skutočný domov. Jej príbytkom je jej stará dodávka, v ktorej cestuje spolu so svojim priateľom Nickom (Evan Jonigkeit) krížom-krážom po celej krajine. Avšak Nico to už ďalej nevydrží a jedného dňa zmizne. Lu sa rozhodne vyhľadať jeho matku Margo (Allison Janney), ktorá, po tom, čo ju opustil jej muž, žije sama v obrovskom apartmáne na Manhattane v New Yorku. Ich prvé stretnutie neprebehne veľmi šťastne, a kedže je Lu na mizine, snaží sa prežiť, ako sa len dá. Dojedajúc zbytky jedla po hosťoch na chodbe v jednom hoteli stretne ženu (Tammy Blanchard), ktorá si ju omylom spletie s hotelovou službou, a požiada ju, aby sa jednu noc postarala o jej ročnú dcérku Maddison. Ani vo sne ju však nenapadne, čo nakoniec za svoje peniaze dostane... (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (36)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zápletka je trošku netradiční, ale jak už to tak v podobně laděných dramatech bývá, v zásadě jde o to, aby si jednotlivé postavy uvědomily, co je vlastně v životě důležité. A ta neobvyklá forma v tomto případě působí docela svěže. Herecky velmi slušné, přičemž co se Ellen Page týče, tak v jednu chvíli člověk musí obdivovat, jak celkem náročnou roli zvládá a v té druhé je veškerý obdiv zapomenut a zůstává jen chuť její postavu zabít. Ale tak to asi mělo být. 75% ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Ellen Page si ukradla film pro sebe a ze zdánlivé krádeže dítěte vyčarovala z filmu napínavé drama, i když si nemyslím, že to byl původně záměr herečky či snad tvůrců samotných. Page jako napůl bezdomovec v otrhaných, smradlavých šatech a bez umytých vlasů působila naprosto věrohodným dojmem náctileté nicky, která neví, co se životem, přesto má dobré srdce. Jednu hvězdu srážím za konec (a to nejen za poslední a poměrně zvláštní scénu), ale za to, že jsem chtěl vědět, jak to s Tallulah dopadne. Indícií, že to dobře dopadne, bylo v průběhu více než dost, možná nám mohli dopřát aspoň soud. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Tallulah je typ filmu, ke kterému si velmi těžko hledám cestu. Hlavní hrdinka Elliot (Ellen) Page praktický celý film dělá všechny rozhodnutí proto, aby si posrala celý život a těžko se mi s ní tím pádem sympatizuje. Dějově je to ve finále nuda. Posouváme se pouze díky špatným rozhodnutím hlavní protagonistky a tak se přídávají další vsrtvy příběhu. Finále už je jenom očekávaná eskalace. Těžce průměrné a nezajímavé. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ellen Page mi opět ukázala, proč ji nemám rád a prostě nikdy mít rád nebudu. Její herectví je mi prostě protivné. Ale i když mi byla protivná, na tenhle film se díky jeho bizarní zápletce, která je pojata celkem vážně, dalo koukat. Navíc to má i nějakou tu myšlenku v závěru. Jsou zde fajn vedlejší postavy. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Americké drama "Tallulah" je film o tom, že zoufalé ženy dělají zoufalé věci.. Toulavou duši Ellen Page, která nikdy nepoznala zázemí, opouští přítel.. Zahořklá Allison Janney, žije sama v luxusním apartmá a je opuštěna dospělým synem a manželem, který na stará kolena přiznal svou homosexualitu.. Alkoholička Tammy Blanchard, která je velmi silně labilní, nemá ráda své stárnoucí tělo a má manžela, který jí bere jako póvl.. Všechny spojuje jen jedno - malá holčička, která všem ženám otevírá oči a upravuje žebříček jejich hodnot.. Křehce, ale silně natočeno.. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Režisérka filmu Sian Heder dostala nápad natočit Tallulah, když se přestěhovala do Los Angeles a začala pracovat jako chůva. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama