Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"To tedy byl porod!" vzdychnete si, když se vám něco nepodaří lehce, ale stojí vás to hodně úsilí. "To tedy byl porod!" je přesná definice nejen vstupu naší hrdinky Olgy na svět (vzácnou polohou čelní), ale tato věta vystihuje výstižně i její touhu najít pravou lásku. Není to vůbec jednoduché, možná proto, že ani Olga není jednoduchá. Má se svým milostným životem velké plány a má přebujelou fantazii. Městečko, kde se narodila, jí pro realizace milostných záměrů nestačí. A tak se přemístí do velkoměsta. Nejprve prodává v dámském prádle, kde obslouží přes 3 tisíce žen, než se stane zázrak a přijde ON! Ten první a pravý! To si aspoň Olga myslí do okamžiku, než ho přistihne při nevěře. Olga studuje psychologii, a tak má svou situaci teoreticky zvládnutou. Praxe je ovšem jiná. Zvlášť, když se potká s vyhlášeným děvkařem a ten ji odveze do karpatských hor. Anebo, když se málem utopí v kanoi před očima toho mladíčka ...anebo, když zjistí, že ten kluk, který ji poprvé viděl nahou, není zas takový kretén ...anebo, když pochopí, že její syn už není dítě ...anebo... těch "anebo" je na cestě, kde Olga hledá báječný vztah, hodně. Určitě ale platí, že film Zoufalé ženy dělají zoufalé věci je komedie, ze které vyplývá, že co se týče lásky, tak... i když je vám hrozně, i když jste k smíchu, tak to prostě nesmíte vzdát! (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (284)

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Nemyslel jsem si, že to bude taková zábava! Velmi jsem se pobavil a nasmál! K tomu rozhodně přispěly herecké výkony, z nichž vyniká především Klára Issová. Ale dobré byly i vedlejší postavy, například ďábelský Pavel Kříž nebo 3 Mexičané. Jen se obávám, že zde to bohužel skončí podprůměrně. České filmy po roce asi 2000 pečlivě vybírám, protože většinou mě moc nezaujmou (například všechny filmy na motivy Michala Viewegha). Jsem proto velmi rád, že tento film je onou světlou a navíc velmi výraznou výjimkou. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Někteří herci dělají zoufalé věci a i když jsou složenky ,,krávy zelný nenažraný'' (pardon dnes růžový) doporučil bych některým příště zvážit zda si své celkem známé jméno musí bezpodmínečně vymáchat v takovéto filmové močůvce. Pawlowská toho bere buď moc, nebo málo o tom není sporu. Zřejmě neměla delší dobu chlapa a tudíž pořádný sex, navíc má mindrák ze své postavy a tak sepsala scénář k této hrůze. A kdopak se jej chopil? No kdo jiný než Renč. Tohoto pána jsem nikdy za dobrého rejžu nepovažoval nicméně sem tam se mu něco povedlo a tak jsem mu sem tam dával šanci. Dnes mne však dostal! Myslel jsem, že po Muzzikantech, které konkurovaly Babovřeskám mně už nic nepřekvapí, ale zdá se ono mnou domnělé dno českých komedií je zkrátka bezedné a stále je na něm co objevovat... Zkrátka nevím. Možná nejsem cílová skupina. Možná nejsem rozvedená nezávislá čtyřicítka bez chlapa, které ujíždí vlak... Každopádně tak trapné neumětelství jsem už dlouho neviděl. Jestli mně minule Kříž šokoval, tak tady jsem z údivu nad jeho rolí nevycházel... Jiří Dvořák mně účastí v téhle hrůze vyloženě zklamal a fakt nevím zda se s těmi parukami pitvořící se do kamery necítil před sebou sám tak trochu blbě. Jediné co potěšilo byl fakt, že Bendovou konečně začali obsazovat do rolí babiček, protože sexbomba na kterou si pořád hraje a jak je obsazována viz. nedávný Špindl fakt není. Zamrzela i Vlasáková a Issovou už vůbec nechápu... Raději si ji budu pamatovat ve vaně plné jablek v Indiánské létu to vše podbarvené písničkami kapely Brutus a zvláštní vůní devadesátek... Tehdá jsem dal za ten film 2 hvězdičky ovšem to jsem netušil, že ,,co je brutální, to je brutální'' a tak dávám odpad jak vyšitý! - ODPAD ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že Renč nemusí sednout každému, ale já jsem od něj ještě neviděl vyloženě špatný film a Klára Issová je z mého pohledu jednou z našich nejlepších hereček. Ale tohle je bizarní úlet. Víc než nějaký kompaktní celek je to sled podivně stylizovaných skečů, které na sebe občas ani nenavazovaly, o množství zbytečných postav, které už tak velký bordel dělaly ještě větším, ani nemluvě. Vtipná mi přišla jen scéna se sv. Petrem a úsměv dokázaly vyloudit některé z nepovedených záběrů v závěrečných titulcích. A to je sakra málo. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zoufalost na druhou. Zase tu máme klasické hledání toho pravého životního partnera, než se k němu prokoušeme, párkrát se i zastydíme. Hlavní hrdinka s permanentně vyjeveným kukučem je totiž nesympatická a sebelítostivá trubka, takže fandit jí bude sakra obtížné. Litovat holt těžko můžeme někoho, jenž zničehonic padá na kole přes řídítka, vyklápí se vlastní hloupostí z lodičky nebo vysypává obsah své kabelky do záchodové místy. Navíc vše okolo včetně vlastních nedostatků otravně glosuje. Hrajeme si na variaci na Bridget Jones, ovšem ta byla někde úplně jinde. Klidně ať hledá, klidně ať se spálí, jen ať to má alespoň NĚCO. Ani cílové skupině (přemýšlím, která to asi může být) nemůže výsledek nic předat, natožpak souvislý příběh. Kousek Filipa Renče, který je v posledních letech spíš k smíchu, vznikl podle stejnojmenné knižní předlohy Haliny Pawlowské. Renč překvapuje zoufale špatnou komediální režií, Pawlowské postavy zase svou plochostí a neustálým hihňáním se a vřískáním. Zdá se, že roky ani ona, ani pan režisér nepotkali krapet inteligentního nebo alespoň normálního člověka. Klára Issová má sice roztomile bezbranný kukuč, solidní komediální talent, ale v tomhle paskvilu je na facku. Za kámošku bych ji nechtěl. Ani kdyby mi opakovaně ukazovala bradavky! Pár jízlivých momentů by se našlo, několik vizuálních kudrlinek taky. Věděl jsem navíc, že to má něco málo přes 80 minut, takže se to nakonec přežít dá, i když nejste Mexičan! Zlatý Renčův Román pro ženy. ()

rt12 odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufalý Filip Renč , dělá zoufalé filmy a věci. Tak po zhlédnutí romantického filmu Jak se zbavit nevěsty, jsem nabyla dojmu, že nic hloupějšího neuvidím. A ejhle ,,mistr" Renč to zvládl s přehledem jemu vlastním, co mohl zmrvit také zmrvil. Z herců vytvořil kretény z divnými účesy s nenormálním a nepřirozeným vystupováním. Myšlenka, humor, nápad = 0. Halina pravděpodobně obdržela honorář za ucházející knížku, proměnila ho za pytel trávy a začala psát tento scénář. Nebo jí k němu Renč vůbec nepustil, jinak si to vysvětlit nedovedu. 20.3. 21PANÍ Halino v rozhlasu jste potvrdila mé podezření, že Vás Renč k ničemu nepustil, tímto se Vám omlouvám a vše to vysvětluje. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (8)

  • „Měla jsem z Filipa na začátku rozporuplný pocit. Má svou jasnou představu, kterou chce vyjádřit. Nejdřív mě jeho připomínky štvaly, ale pak mě začaly podněcovat k tomu, že jsem některé scény úplně předělala,“ uvedla scénáristka filmu Halina Pawlowská. (SONY_)
  • Prvá klapka snímku padla začiatkom júla. (classic)
  • Svatba se natáčela v barokním kostele sv. Kateřiny v Praze. [Zdroj: Týdeník Televize] (M.B)

Reklama

Reklama