Reklama

Reklama

Hádej, kdo přijde na večeři

  • USA Guess Who's Coming to Dinner (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Spencer Tracy a Katharine Hepburnová se nemohou smířit s nečekaným partnerem své dcery. Přitažlivá, sympatická intelektuálka Joey Draytonová jednoho dne oznámí svým liberálně uvažujícím rodičům, že má poměr s lékařem Johnem Prenticem, černochem, za něhož se také hodlá provdat. Je to pro ně pořádný šok, který ustupuje pouze velmi pomalu, i když charakter a vědecká erudice nápadníka jim imponují... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
pavol.g

pavol.g (hodnocení, recenze)

zajímalo by mě, proč Spencer Tracy neměl v brýlích čočky. Jestli to měl ve scénáři nosit brýle, přitom brýle nenosil? 

Aqualung

Aqualung (hodnocení, recenze)

Na svou dobu dosti odvážný film.Tedy rozuměj atmosféru v USA.Nicméně mně to přišlo mírně nasládlé, ale jen opravdu mírně.

Honziq

Honziq (hodnocení, recenze)

Jsem vážně rád, že žijeme v zemi, kde nás problémy obou hrdinů netíží...

Jim_Beam

Jim_Beam (hodnocení, recenze)

vrgulnik: Nechci si hrát na chytrýho, ale podle titulků, je "chudák Cecil" ten chlápek, kterej hrál toho rodinnýho přítele, pokud jde o herečku, která hrála Joey, tak to je Katharin Houghton, která není tady na csfd vůbec uvedena... Jo a jinak nesouhlasím, že neměla nějak co hrát, měla míň prostoru, ale byla skvělá, stejně tak byl výbornej Cecil...

vrgulnik

vrgulnik (hodnocení, recenze)

Pro mě fenomenální Sidneyho ztvárnění zásadového člověka žijícího podle svých hodnot a svého přesvědčení. Je to samozřejmě jen role, ale přesto zcela důvěryhodně podaná. Spencer i Katharine byli taktéž skvělí. Jen chudák Cecil neměla tak nějak co hrát. ;)

Související novinky

Zemřel herec Sidney Poitier

Zemřel herec Sidney Poitier

07.01.2022

Dnes přišla smutná zpráva z bahamských ostrovů. Ve věku 94 let zemřel nejstarší herecký držitel Oscara za hlavní roli, floridský rodák Sidney Poitier. Médiím zprávu sdělil přímo bahamský předseda… (více)

Reklama

Reklama