Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emily pátrá po minulosti. Napadne ji navštívit svého psychiatra, kterého měla přiděleného po svém nalezení a návratu do života. Neustále se jí vrací motiv krvavého plačícího oka. I Adam si ho kreslil do deníčku, nikdo ale netuší, o co jde. Adam tvrdí, že musí jít o místo, ne o konkrétní oko člověka. Emily na chvíli zajme psychiatra a v jeho spisech se snaží najít, jestli o něm už nemluvila. Psychiatr jí pomůže si vzpomenout. Emily zjistí, že jde o strom. Je to bříza, která má v kůře znak ve tvaru plačícího oka. Emily se tedy tajně vydá autobusem do Massachusets. Je tam zábavní park, kde trávila dětství, právě tam zřejmě bude, co hledá. Jenže mezitím Nick a Gibs vyslechnou Emilina bratra, který je nevědomky nasměruje stejným směrem. Emily najde u stromu zakopanou mrtvolu a kardiostimulátor.  Musí ale z místa utéct, protože tam přijede Nick a plno policistů. Přeplave řeku a schová se v kabině kamionu. Řidič s ní vyjede na cestu, ihned za chvíli ji ale odhalí s brokovnicí v ruce. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

chozze008 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát dávám hodně bodů protože se mi líbí v té paruce. Zatvzrelý otec je také můj favorit, stejně tak úmyslně nesympatický vyšetřovatel Bostonské policie. Samozřejmě co i průměrného diváka trkne je proč sakra leze na pravděpodné místo svého únosu v noci (pomineme-li úmyslné filmové napětí). Opět se ukazuje, že po šesti! letech strávených ve vodní nádrži kde nemůže dýchat, žádné tragické trauma nemá. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč ještě nikoho nenapadlo zastřelit manželku číslo dvě?! Kdokoliv, prosím! Další dobrý díl, který dal zase další otázky a odpovědi nikde. Zatím stále dobře napnuté, takže spokojenost. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, odhliadnut od toho, ze "teta" prekona svoju fobiu a preplava rieku, preziva v noci v lese a unika policajtom ako John Rambo vo "First blood", jedna sa o celkom napinavu cast s mensimi prehmatmi. Da sa vsak zabavit. 60% Pre mna zatial najlepsia cast. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama