Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (251)

Figu 

všechny recenze uživatele

Dost těžkej průměr, kterej zavání trapností a šílenou Schumerovou. Na můj vkus i zbytečně dlouhá stopáž filmu. Jediný co stojí za to, je pointa v rozuzlení, kdy se vlastně díky sebevědomí dá žít daleko líp a netrápit se nedostatky! Což je pravda veliká! Takže za to Amyno sebevědomí dávám průměrnou známku. 50% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když si divák vybaví téma důležitosti atraktivního zevnějšku z mužského pohledu, jaký svého času v chytré a nedoceněné komedii Těžce zamilován prezentoval Jack Black, je jednomu docela smutno, že Amy Schumer na to nedokázala navázat. A to nejen komediálně. Film je dost mimo v mnohém. Neatraktivní a muži neobletovaná žena, co má okruh jen svých věrných a stejně neatraktivních kamarádek, se jednoho dne bací do hlavy a poté se vidí jako krasavice. A co jako? Diváka akorát tak čekají téměř dvě malátné hodiny natahované nudy, neb scénář a režie nemá nic, čím by tento časový úsek zaplnily. A nic zajímavého nepřinese ani nenápaditý závěr. Amy je naprosto otravný tlustokožec, která pocuchá normálnímu divákovi nervovou soustavu, kupodivu se ničím vtipným ani neblýskne. Celý děj je postaven na tom, že její okolí jí neřekne/nenaznačí, že není tou výstavní modelkou, kterou vidí v zrcadle. Apropó, v zrcadle vidíme pořád odraz Amy, nikoliv nějakou sexbombu, takže ani do tak obyčejného triku film neinvestoval. Není zde žádná zapamatovatelná scéna, a co hůř - není zde jediná vtipná scéna. Fakt, komedie úplně bez vtipu. Puritány potěší, že film není sprostý a je naprosto zdrženlivý fekálního humoru. Hrdince nikdo neklade žádné úklady, Michelle Williams, která zde zapracovala na atraktivitě svého zevnějšku a v podobném triviálním filmu bych ji určitě nehledal, je zde dokonce za hodnou šéfovou. Naprostá hovadina ve všech směrech. Postrach erekcí na sociálních sítích jménem Emily Ratajkowski je zde též k vidění. 3/10 ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Film měl ambici stát se odpovědí na otázky moderního tlaku na krásu tlačenou společností skrze všechny možné kanály a komunikační sítě. Ale nestal. Stala se z toho taková trochu fraška s dost předvídatelným dějem, což mu nevytýkám, jak jinak to natočit, ale místy to s tou "estetikou" přehnali a člověku bylo trochu víc na nic, než jak bylo plánováno. Inspirace se minula účinkem. Film zakončen klasickou muricou. Ale jo, zasmál jsem se místy. :) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"I Feel Pretty" je podľa mňa jeden veľmi príjemný, milý a aj celkom vtipný film. Je to tak. Ja som si tento film užil. Myslím si, že má v prvom rade veľmi dobré posolstvo. Všetci sme tak pekní ako sa vnútri cítime. A keď je nám jedno čo si myslia ostatní a nenecháme sa rečami zlomiť, môžeme byť šťastnejší, než sme kedykoľvek boli. Stačí len vnútorne mať pocit, že sme schopní, silní a úžasní. A ak tak budeme pôsobí navonok, tak to budú tak vnímať aj všetci ostatní. To je podľa mňa veľmi dobrá myšlienka, ktorá skutočne funguje a dobre tento film posúva. Amy Schumer ako hlavná hrdinka je podľa mňa v tomto filme veľmi dobrá. Je vtipná, je zlatá a má dobré hlášky a momentky. Dobre sa na ňu pozerá a človeka tento film miestami skutočne poteší a začína to jej šťastie prechádzať aj na divákov. Alebo teda minimálne na mňa. Áno, je to predvídateľné, je to staré a videli sme to, a nevyhneme sa ani typickým americkým klišé, ale nejako mi nevadia. Keby to bolo podané zložitejšie, myslím si, že by ten film nemohol až tak dobre fungovať. Takže v mojich očiach je tá jednoduchosť príbehu okey. Myslím si, že kde to trošku stráca je záverečná časť, keď musíme prejsť tou časťou, kedy sa mágia stratí a Renee zrazu má pocit, že stratila niečo, čo ju robilo výnimočnou, aj keď je to všetko len v jej hlave a v skutočnosti sa nič nezmenilo. Čo sa mi ale páči je fakt, že po celý čas neuvidíme ako sa Amy Schumer vlastne v realite vidí. Je podľa seba len nádherná. A nepotrebujeme to vidieť. Takže to je podľa mňa skvelá voľba. Celkovo sú tu fóry, ktoré nefungujú, sú tu momentky, ktoré sú trošku otázne pre mňa, ale ako celok podľa mňa film funguje. Je dostatočne milý, dostatočne vtipný a dobre spracovaný na to, aby som povedal, že som rád, že som ho videl. Hodnotenie: B ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"ta holka je prostě dobrá" mi běželo hlavou dá se říct v průběhu celého filmu, Amy Schumer tu zase (stejně jako třeba ve Vykolejené) dokazuje,že pokud Vám jebne hrom do police, pak to zřejmě má na svědomí tahle dáma...."normálně" stavěná sympatická ženská, která to ještě těm botoxově-anorektickým rádoby kráskám ukáže....................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • V květnu 2017 získala společnost STX Entertainment na filmovém festivalu v Cannes práva na britskou a domácí distribuci za přibližně 15 milionů amerických dolarů. (griph)
  • Při natáčení měla Amy Schumer (Renee) svého psa na place, když se střídala mezi natáčením scén. (griph)
  • Po zveřejnění traileru Jeffrey Wells z Hollywood Elsewhere poukázal na to, že prvky filmu připomínají děj filmu The Enchanted Cottage z roku 1945, aniž by jej tvůrci označili za inspiraci. (griph)

Reklama

Reklama