Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (206)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prijemna komedia v devätdesiatkovom romantickom style v ktorej exceluje Eugenio Derbez jak v polohe nafukanca a este viac vo chvilach, ked sa postupne meni k lepsiemu. Paradoxne je nakoniec väcsinu filmu za toho zleho Anna Faris, ktora ho vyuziva, cim trochu straca na sympatiach. Linia ohladom jej postupneho zamilovania sa do neho mohla byt prevedena lepsie, aby intenzivnejsie fungovala romanticka linia. Velku pochvalu si zasluzia aj tri roztomile dcery. Prakvapila ma ucast Johna Hannaha v celkom zbytocnej ulohe. Hviezdicku strhavam za stopaz, ktora bola miestami prilis natahovana a 20 minut by sa dalo kludne vystrihnut. Zaroven mi tu chybala aspon jedna scena, ktora by ma rozosmiala na plnu hubu. Cely cas to bolo len take pohodove. Proste komedia na jedno pozretie. 6/10. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Overboard z roku 1987 bol milou komédiou, ale nič extra. Toto je len slabší odvar z neho. Neprináša absolútne nič nové, aj keď scenáristi predviedli "úžasný" ťah, aby sa odlíšili od originálu a prehodili mužsko-ženské role a zmenili trochu motivácie postáv. Boli možno dva momenty, keď sa mi na tvári objavil úsmev, no to je asi tak všetko. Film nemá absolútne čím zaujať, zabudnuteľný do hodiny po pozretí... Navyše Derbez mi príde ako lacná kópia Billyho Boba Thorntona bez šťavy. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* nedávno jsem po letech zkouknul osmdesátkovou klasiku Přes palubu a překvapilo mě, že byl natočen remake a tak jsem neodolal, abych tyto dva kousky neporovnal. Původní verze se nezapře svou originalitou a kvalitními hereckými výkony Goldie Hawn a Kurt Russella. Nostalgie je silnější než naivní hollywoodský příběh, ale co by člověk chtěl od romantické komedie a kdysi by to byly jasné 4 hvězdičky - dnes jen silnější tři. Remake chtěli autoři osvěžit přece jen nějakou změnou, a tak vyměnily hlavní role aspoň genderově, a tím pádem se to projevilo i na vedlejších postavách. Neříkám, že bych se nebavil, ale vliv původní verze je cítit a tentokrát to působilo ještě víc naivněji. Tři hvězdičky dát nechci, abych rozlišil kvalitativně oba filmy, ale i moje 2 silnější hvězdičky jsou ještě slušné hodnocení. Jestli se Vám bude líbit víc to a nebo ono, bude záležet jen na Vás, ale pobavit by mohly obojí. pokud si chcete u filmu odpočinout po náročném dni a přijít na jiné myšlenky. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Taky by se dalo říci „remake na zkoušku“. Že se pánové Fisher s Greenbergem neskrytě nechali inspirovat rokem 1987, už tady nemá cenu po sté opakovat…...i když na druhou stranu. Tři dekády letitá Marshallova oddechovka Přes palubu se rovna Goldie Hawn a Kurt Russell. Znovu opakuji: „Goldie Hawn a Kurt Russell“. Anna Faris? Nějaké jménu už určitě má, ale pořád je to ta holka z béčkových komedií. A stárnoucí mexický seladon Eugenio Derbez? Upřímně, jeho herecké bytí jsem do tohoto momentu vlastně vůbec nezaregistroval…..paradoxně on byl tím silnějším hráčem ve hře. A to je ten problém číslo jedna…..charisma na nízkých hodnotách. Jinak jde o standardní pásovou tuctovku. Občas se pousmějete, občas je vám trapně…..taková sestřenice přes tři kolena, jejíž návštěvu jednou za rok v pohodě ustojíte a svým způsobem se na ni i těšíte. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Dve z postáv v mexickej telenovele sú Catalina a Arturo. Rovnaké mená sú v príbehu v pôvodnom Cez palubu (1987). (Arsenal83)
  • Film bol veľkým komerčným úspechom, keď oproti malému rozpočtu 12 miliónov dolárov zarobil celkovo 91 miliónov, viac ako 7,5 násobok. (Arsenal83)
  • Zápas play off medzi Seattle Seahawks a Detroit Lions, ktorý Leonardova (Eugenio Derbez) rodina sledovala cez leto, sa v skutočnosti odohral v zime, 7. januára 2017. (Arsenal83)

Reklama

Reklama