Reklama

Reklama

Woori yeopjibe EXOga sanda

(seriál)
  • Jižní Korea 우리 옆집에 EXO가 산다 (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Ji Yeon-hee je introvertka a nesmírně plachá ve chvíli, kdy na ni někdo promluví. Zčervená a nevydá ze sebe ani hlásku. Díky tomu nemá ve svých 23 letech žádné zkušenosti s láskou. Jednoho dne se do baráku hned vedle ní přistěhuje pár členů z korejské K-popové skupiny EXO. Jakou spojitost má jeden z členů EXO s plachou Ji Yeon-hee? (Zelilu007)

(více)

Recenze (10)

NickMaddox 

všechny recenze uživatele

Vau =D Ako ja som z kórejských dorám mimo, ale počin, ktorý vytvorili kórejskí producenti je úžasný. Dorama nepribližuje len hviezdy EXO, neprezentuje ich len ako veľmi ľudské osoby, ale zároveň poukazuje nato, že tento fakt sa dá zakryť za príbeh, ktorý skutočne nie je trápne vykonštruovaný a vystavaný. Vážne ma bavila =) Tlieskam, chlapci sú aj výborný herci, nielen speváci a tanečníci ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky EXO povinnost. Každopádně měla jsem po prvních dvou epizodách trochu strach a další díly odkládala. Chyba. Kluci byli skvělí a parádně jsem se bavila, až mě to samotnou překvapilo. Díly jsou kraťoučké a krom ústřední čtveřice se ostatní jen mihnou. Příběh jako takový není extra složitý a přitom dokáže působit nenuceně. Taková hodně miloučká oddechovka. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem to jako reevidovanou filmovou verzi, která má celkem 117 minut, a to na palubě letu z Tokia. Jako film to na mě působilo víc než sympaticky, až jsem z toho byla sama dost překvapená. Nebylo to zbytečně natahované, jako některé jiné korejské počiny, a i když běžně mi víc sedí japonský humor než ten korejský, tady jsem si ten korejský styl humoru vysloveně užívala, sem tam jsem se neubránila hlasitému smíchu (což zdá se notně znervózňovalo Němce, který seděl vedle mě). Byl to milý, vtipný a příjemný zážitek se sympatickou skupinou EXO (které jsem, přiznám se, do teď neznala, ale právě poslouchám některé jejich písničky, a rozhodně to není špatné - naopak :)). Pokud máte rádi roztomile romantické komedie v korejském stylu, tak doporučuju. (Viděno na palubě letadla společnosti Lufthansa.) ~(4,2)~ ()

Martyska 

všechny recenze uživatele

Chlapci si zahrali pekne. Vtipne pripravený seriál, pri ktorom sa fanúšici a ani ostatné publikum nudiť nebudú. Naviac obohatený o príjemnú hudbu v hlavnom podaní člemon skupiny Baekhyunom. Miestami sa možno seriál ťahá, ale je to príjemná oddychovka a na zápletku sa dobre pozerá. Aj ako fanúšik dávam slabšie 4*. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Protože prostě EXO a ano jsem fanynka...navíc mne mile překvapilo, jak to nebylo vlezlé. Krásně se na to dívalo a dvojice Sehun a čajový mužík byli dokonalí. Hlavní hrdinka mezi těmi krasavci vysloveně zazářila. Jinak moc hezký OST, jak jinak. Kluky mám všechny moc ráda, jen trochu postrádám jejich šťastnou 12-ku. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Baekhyun nazpíval pro seriál píseň „두근거려“ („Beautiful“). (kklepkaa)
  • EXO je reálná jihokorejská skupina. 10 jejích členů z tehdejších 12 si v tomto seriálu zahrálo sami sebe. Hlavní postavy pak ztvárnili Baekhyun, Chanyeol, D.O. a Sehun. (kklepkaa)

Reklama

Reklama