Reklama

Reklama

Až tam nezbyl žádný

(seriál)
  • Česko Deset malých černoušků (více)
Trailer

Epizody(3)

Kniha "Deset malých černoušků" od Agathy Christie, které se na celém světě prodalo přes sto milionů výtisků, se stala nejprodávanější detektivkou všech dob. A nyní byla poprvé převedena do seriálové podoby. Je rok 1939 a Evropa balancuje na pokraji války. Na Černochův ostrov, odlehlou skálu u pobřeží Devon na jihu Anglie, je pozváno deset lidí s pochybnou minulostí. Navzájem se neznají a jejich tajemný hostitel chybí. Každý z návštěvníků, kteří jsou zcela odříznuti od nedaleké pevniny, je obviněn ze strašlivého zločinu. Když pak začnou jeden po druhém záhadně umírat, uvědomí si, že vrah může být mezi nimi. Komu se podaří přežít? A kdo je vrah? (HBO Europe)

(více)

Diskuze

PD321

PD321 (hodnocení, recenze)

Místo označení "Mysteriózní / Krimi / Drama" tam rovnou mohli napsat horor. Je to nejlepší adapce knihy A.Ch. Na druhou stranu je to i nejlepší její kniha. Taky bych si troufnul napsat, že je to pramatka všech moderních vyvražďovaček typu Vřískot "Někdo z nás je asi vrah, ale nevíme kdo"

PozorGranat

PozorGranat (hodnocení, recenze)

Velmi se mi líbí titulky (myslím, že od anniie126). Když byly kvůli rasismu některé názvy přepsány, Nigger (černoušek) na Soldier (voják), titulky to přepsaly zpět na černoušky :-) Výborně!

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

Mimochodem nebouřili se tehdy lidi, když dali takový spoiler do názvu? I když ono to tak bylo v té básničce, takže ...

@Dadel: Pokud si dobře vzpomínám na originál, tak ten stůl hlídali (pokud se nepletu, tak figurky jednou i zničili a zítra ráno tam byly figurky znova), ale pod vlivem postupně rostoucí paranoii jednali často iracionálně.

Alena77

Alena77 (hodnocení, recenze)

SPOILER SPOILER

Na začátku druhého dílu jsem si myslela, že je to bud Vera nebo soudce. Vera, jelikož jí přeskočilo a soudce jelikož ten jediný mohl vědět o všech všechno. Nakonec když ho našli s kulkou v hlavě a Vera byla vidět v době vražd s někým jiným, tak jsem si začala myslet , že dům je plný duchů a ti vraždí vrahy.

Uf, jsem ráda jak to dopadlo. Hlavně, že nenechal tu mrchu ( která mi byla ještě v prvním díle sympatická) žít. Pro svoje ,,dobro" zabít dítě. Uf!!

Alena77

Alena77 (hodnocení, recenze)

SPOILER

První díl se mi moc líbil. Jelikož knihu vůbec neznám, tak je pro mě děj naprostá hádanka.

Za prvé, jak mohl někdo vědět koho 8 cizích  lidí zabilo? To snad pouze jenom kněz ( napadá mě).

Skvělé herecké obsazení.

Jo a ten mledej arogantní idiot byl jasnej. Už po 5 minutách mi bylo jasný, že půjde jako první.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Po prvním díle se zdá, že by to mohlo být temnější než některá z dřívějších filmových zpracování, což osobně vítám.

Uživatel DaViD´82 smazal svůj příspěvek.

Kaufman

Kaufman (hodnocení, recenze)

Doufejme, že titulky budou brzy. I když o Vánocích se do toho asi nikdo nepohrne:-)

na příspěvěk reagoval Radmila67

Reklama

Reklama