Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V případu Čínské dívky policie pracuje s teorií, že se mohlo jednat o prostitutku. Při obcházení bordelů zazní i jméno Cinnamon. Mnohem významnější poznatek však přinesla pitva. Čínská dívka byla těhotná a DNA plodu se neshodovalo s DNA matky. Jediné možné vysvětlení je, že mrtvá dívka sloužila jako náhradní matka, která měla donosit cizí dítě. Robin s Mirandou tedy vyrážejí na IVF kliniku, kde se budou snažit vytipovat případné biologické rodiče plodu. Robin se také seznámila s Pykem a Julií a absolvovala první setkání s Mary, které v ní probudilo bouři dosud neznámých pocitů. A zatímco se Pyke s Julií snaží překazit Maryin vztah s Pussem, ukazuje se, že také Mirandin soukromý život není úplně jednoduchý. Do Sydney přijíždí Al Parker na dlouho připravované smírčí setkání s Robin, které se vyvine zcela nečekaným směrem. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polovica sa venuje osobným a súkromným záležitostiam hrdinov a antihrdinov, ak chcete, tá druhá zase prináša zvrat vo vyšetrovaní vraždy. No a samotné finále je skutočne niečo, na scénu sa vracia David Wenham a pripraví Robin skutočne krušné chvíľky. ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjezd této sezóny dobrý, celkově lepší než první řada, jde vidět, že na druhé řadě se více podílela VB, ovšem s třetím dílem to jde zase do kopru. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama