Reklama

Reklama

Pravdivé příběhy filmových zločinů

(seriál)
  • Česko Zločiny z filmového plátna (více)

Obsahy(1)

1. Selena Odhalte tragický příběh zavražděné talentované latinskoamerické zpěvačky Seleny Quintanilly Perezové. Její život a smrt byly zpodobněny ve filmu Selena s Jennifer Lopezovou.

2. Monster Podívejte se na doposud nezveřejněné rozhovory s první sériovou vražedkyní Ameriky Aileen Wuornosovou, jejíž život a zločiny zachytil film Monster s Charlize Theron v hlavní roli.

3. To Die For Portrét skutečné Pamely Smartové, jejíž lascivní příběh svádění a vraždy se stal inspirací pro film To die for oceněný zlatým glóbem v hlavní roli s Nicol Kidmanovou. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (2)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Dokumentární trilogie mě ihned zaujala, přestože ze tří příběhů znám jen filmové zpracování druhého filmu Monster. Je fajn se dozvědět, že film neodpovídá vždy skutečnosti. K tomu záběry ze soudních síní, rozhovory s přímými účastníky vražd, či rovnou vrahy. Rozhodně zajímavé a jen lituj, že dokument nemá více než tři díly. ()

Johny303 

všechny recenze uživatele

Zpracování dokumentu je chytlavé a rád se podívám i na zbylé dva díly. Jen mi přijde zbytečné tvořit minisérii pouze ze zločinů, co byly v budoucnosti zfilmované, obzvlášť, když se samotnému filmu nevěnují v dokumentu ani minutu - proč třeba neporovnají věrohodnost skutečného zločinu s tím, jak byl zfilmován v následném snímku? Pak by měl chytlavý název dokumentu alespoň nějaký smysl a váhu. ()

Reklama

Galerie (32)

Reklama

Reklama