Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na malém městě řeší policie za přispění pražského detektiva otázku, komu mohl vadit mladý schizofrenik tak, aby bylo nutné jej odstranit, třeba za cenu vraždy. Kapitán Exner, uhlazený bonviván a lamač dívčích srdcí, řeší zločiny vždy elegantně a s vtipným nadhledem, jak se sami přesvědčíte v nové řadě televizních setkání s nejznámější postavou české detektivkářské školy natočené podle románů Václava Erbena. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prožitý moderní seriál o Exnerovi z dílny Erbena končí a je tím splacen dluh této látce, jež započala už v roce 66. Ráda si dokoupím do knihovničky nová vydání románů se seriálovými obálkami a vyčkám, zda se Prima pochlapí a vydá seriál na nosičích DVD v nějakém elegantním boxu. Potěšila bych se velmi. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec dobrý, všechno dobré. Exner vyřeší svou šestou záhadu, rodinu postižených nijak nerozhodí a vztah se svou zubařkou jen utvrdí. Pohodička, na které měli velkou zásluhu i Beránek s Vlčkem, jež pořádně zaperlili při pátrání. Výborné ukončení lehce nadprůměrného seriálu. ()

Jehan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá část posledního dílu mi připadala nejlepší. Víceméně jsem se vyznal v ději a postavách, byť jsem jsem neviděl prvou část (čehož až tak moc nelituji) a všechno šlo jako po másle. Otravní inspektoři konečně dělali celkem sympaticky svou práci, jejich kapitán si stále držel šarm a Jaguar E-Type stále jezdil. Vašut též nezklamal. Ba, i šach se hrál! Velkým bonusem celé série byly výborně vybrané architektonické kulisy. A samozřejmě všechna ta pěkná saka od Bandi... ()

adaben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát naštěstí i druhá část této epizody udržela nastavenou kvalitu. Ačkoliv některé herecké výkony se mi zdály méně přesvědčivé a za celý seriál jsem si nezvykl na roli Vicy Kerekes, zato zaujali všichni třidetektivové a v této epizodě třeba Munzarová, Medvecká, Donutil, i Bábek, jastraban, a další. ()

Reklama

Reklama