Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (CinemArt)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (101)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme sice chvilkami přehnané, za to ovšem důstojné zakončení jedné série, kterou jsem si poměrně užil. Holky mají to štěstí, že jsou zatraceně sexy - už kdysi v prvním díle jsem se platonicky zamiloval do Anny Camp a Brittany Snow. A i když pořád omílám, jak už komedie nesleduju, nejen kvůli nim jsem pro očekávanou trojku opět projednou udělal výjimku. A až na trapné akční scény jsem si užil veškerá jejich vystoupení, které fanoušci prvotního accapella námětu už budou v posledním díle pěkně strádat. Dámské obecenstvo si užije jejich zpěv a písničky jako takové a jejich neústupnost, já jsem si užil jejich úsměvy a celkovou vizáž (..a výstřihy obou Ann, heh) ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Eh, vlastně je fajn, že to tu nejprovařenější dějovou berličku s umělohmotným výletem do Evropy vytáhlo až ve třetím díle, za to si ale pěvky kladný body nezaslouží. Už je to moc otřepanej cover, který nezachrání ani akce s vybuchujícími jachtami (!) a dva dobrý vtípky Tlustý Amy Winehouse (to byl jeden z nich, není zač). 50% ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

To samé potřetí. Ani tentokrát mě to hudebně nijak zvlášť nebere, ale Anna Kendrick společně s trapně vtipnou Rebel Wilson to táhnou, na Hailee se dobře kouká a ve výsledku to má takový mírně hořký tón, který naznačuje, že tahle série nebude ničím více, než "jen" trilogií. Ze začátku se to trochu táhne, příběhově to je slaboučké, ale druhá polovina nabere drajv díky lehkému příklonu k akci a finální vystoupení je nakonec dost fajn. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Po jedničce a dvojce už jsem přesně věděla, do čeho jdu, a musím říct, že v kině jsem si to docela užila. Pro mě jsou v Pitch Perfect od začátku důležitá hlavně ta hudební čísla, která se tady možná dokonce povedla víc, než třeba ve dvojce. Vtípky a komické postavy (jako třeba tlustá Amy) jsou taková třešnička na dortu. Děj je samozřejmě přitažený za vlasy a dotvořený tak, aby se z Pitch Perfect dal udělat závěrečný film plný dalších vystoupení, ale s tím jsem počítala. Když na to člověk přistupí a dokáže se bavit i přes průměrnou kvalitu filmu, tak proč ne? :) Na závěr mě osobně potěšilo přezpívané Freedom '90 od George Michaela. Tahle písnička patří mezi mé oblíbené a v podání Anny Kendrick to rozhodně nebylo špatné. Suma sumárum: příjemná hudební oddychovka. ~(3,4)~ ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Európske turné dokáže nejednu sériu nakopnúť (spomeňte na skvelý Madagascar 3), no Bellas okrem južanských krajín veľa neponúknu. Tvorcovia načrtli nových súperov, poriadne ich ani nevykreslili, musíme si vystačiť s občasným klčkovaním. Že sa dal zlákať DJ Khaled, je malé veľké víťazstvo pre film, lebo popri motivácii súťažiť dodá dve parádne scény. Možno budete na konci dojatí, že po troch filmoch ste prežili s hrdinkami veľa a ešte jedna súťaž by sa v ich podaní dala vyhrať. Nové lokality sú svieže, hrdinky skôr opozerané, najväčšia nádej ukončiť film grandióznym finále i parádnym zbohom sa sčasti podarila. Finálne zostrihané video je silný bonus pre fanúšikov, no posledná pieseň je skôr decentná ako top finiš, čo by sme si zapamätali. Poskladaný soundtrack poteší, hrdinky sú stále sympatické a ešte jednu spevácku tour s nimi radi zvládnete. 62% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • V čase 32:17 má Chicago (Matt Lanter) ruce podél těla, v dalším záběru je má překřížené na hrudníku. Jakmile se změní záběr, opět je má podél těla, a tak pořád dokola. (Iveet)
  • Přibližně v 14. minutě a 27. sekundě si můžeme všimnout, že jedna z bardenských bellas má na svém pase napsáno, že její místo narození je Oblast 51. (Royaldell)
  • Je to jediný ze tří dílů, ve kterém ani jednou nezazní písnička od Jessie J. (Royaldell)

Reklama

Reklama