Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (162)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

To, že B. Willis neurobil všetko pre „úspech“ filmu sa jednoducho nedá povedať. Keď je potrebný, tak je nahý, keď je potrebný, tak je z neho žena. Škoda, že J. Goodman, ako jeho parťák, nedostal väčší priestor. Z hľadiska príbehu akčná komédia so žiadnymi ambíciami. Z celkového hľadiska však to nedopadol tak zle, ako som si to na začiatku predpokladal. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Dobrej úlet. Stačí jen trocha lehkých narkotik, a jak se pak vesele točí 8D. Zajímalo by mě, kdo při natáčení této ptákoviny nebyl zhulenej, protože takovou smaženici jsem už dlouho neviděl. Ale vážně, odepsaný Bruce zaimprovizoval a zkousli vsadit na novou kartu, která by ho mohla, zřejmě zamýšleno díky divácké nostalgii, alespoň na moment zas vrátit do první ligy, a ačkoliv jde tedy o pokus více než smělý, tak i když to tentokrát zas asi až tolik ze všech stran neschytá, tak stejně to ani na maličký comeback nestačilo. Jak vlastně tuto jízdu charakterizovat? Žánrově jde o hodně uvolněnou, zamotanou, komediální gangsterku, ale ne toho Ritchieovského typu, vlastně to není podobné ani Tarantinovce, je tu prostě strašně moc praštěnýho humoru, až moc odlehčených postaviček, navíc to je prakticky bez mrtvol a násilí, všichni jsou tu proti všem a přitom se zároveň mají i v podstatě rádi, nevím, prostě divočinka, která sice chvílemi baví, ale spíš jen v jednotlivostech, než jako celek. Zápletka je pak ptákovina první třídy, na kterou se sice opět pěkně kouká, má to i poměrně slušný spád, a rozhodně nenudí, nicméně ve výsledku je to ukrutně o hovně, takže tam kde to začne, tam to zas i skončí, což je fakt strašně smysluplný. Co se pestrého obsazení týče, Willis dělá pořád ty samý ksichty, ať už hraje cokoliv, naštěstí ty jeho pokusy o to být pořád strašně moc cool a nad věcí se sem ovšem hodí víc než kdy jindy, takže pohoda, stoupající hvězda Jason Momoova tu ale naopak působí dost přehrávajícím způsobem, Goodman si to zde očividně užíval, Middleditch je pak, ostatně jako vždy, na pěst od prvního okamžiku, to jeho antiherectví a nesympatičnost je vážně neskutečný, no a zbytek byl jednoduše zhulenej kompars. Ovšem až likvidačním způsobem zamrzí absence jakékoliv stylovosti, či navození atmosféry, které by film posunuly do úplně jiných vod, což je ovšem především chyba nevyzrálého bratrského režijního dua, které se s tím ani trochu nedokázalo poprat. Zkrátka, Bruce Willis si na stará kolena zkoušel prostřednictvím tohoto úletu krapet zablbnout a zařádit, a i když tedy nelze tvrdit, že ve výsledku poměrně slušně nepobavil, za nic dvakrát důstojného se tato podívaná též považovat nedá. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jak tak tu čtu komenty vidím, že se řada diváků rozplývá nad tím, že nám Bruce ukázal holé pozadí. Další se tu rozplývají nad jeho pevnými tvary (toho pozadí) atd... Mno. já osobně myslí, že je to u filmu krapet málo pro příznivé hodnocení btw si ani nemyslím, že to mohlo být jeho skutečné pozadí, protože ten chlapík na skejtu řítící se ulicemi L.A. města Bruce nebyl... Jo L.A v létě asi bude fajn s těmi všemi plážemi a mořem to tam může být v poho. To je ale asi tak jediné co z filmu na mně dýchlo. Scénář debilní a i když jsem to od prvopočátku bral jako úlet a tušil, že to tak bere i Bruce přeci jen jsem se neubránil dojmu jak šeredně dopadnul co se týče jeho herecké kariéry... Zkrátka a dobře na tohle se pokusím hodně rychle zapomenout a raději si pustím nějakou ze Smrtonosných pastí, nebo alespoň Armageddon... Tohle je jen za dvě granule psího žrádla. * * ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Najhorší film, kde som videl Willisa. Bol to pokus o akéhosi Skauta, či Johna Wicka, alebo možno Smrtonostnú zbraň? Akurát bez Shane Blacka a jeho scenára, či Guy Ritchieho a jeho réžie. Trpel som, cítil som sa trápne a už dávno som nemal taký problém dopozerať film. Dávam 1* za možno 2 dobré hlášky a trochu dobrého Goodmana. Len tak ďalej Bruce a poletíš s mojej desiatky najlepších hercov. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hmm nikdy bych nevěřil, že to napíšu, ale ať to Wyliž radši zabalí nebo jde zase hrát ty záporáky co celý film kecají za stolem a na konci je někdo odstřelí. Tenhle pokus o sebeparodování nevyšel a spíš než na zábavnej humor to vypadá na trapas. Nicméně odpad nedám sem tam jsem se pousmál a navíc nejsem tak zaujatý jako Laco. Je mi jasné jako všem, že Bruce tu svoji řiť neukázal páč to byl očividně dubl, narozdíl od Arnieho ve 478 a dokážu si představit, že to muselo pana dvojhvězdu tak naštvat, že to poslal rovnou do odpadu...20% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Cca v čase 1:15:00 při záběru na noční město je vidět, že se světla aut, respektive auta, pohybují pozpátku. (J.Cobra)
  • Natáčení začalo 29. června 2015. Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama