Reklama

Reklama

Nezkreslená věda

(seriál)

Obsahy(1)

Vzdělávací pořad NEZkreslená věda, jež vznikl v rámci projektu Akademie věd ČR s názvem Otevřená věda, zodpovídá jednoduchým, zábavným a nenuceným způsobem otázky z oboru přírodních věd.

1. Co je to lék
2. Kde je hranice nanosvěta
3. Jak vznikl vesmír
4. O viru HIV a nemoci AIDS
5. O vývoji člověka
6. O tajemství mikrosvěta
7. Jak funguje naše imunita
8. Jak funguje jaderná elektrárna
9. O tlaku a síle kolem nás
10. Když onemocní buňky (Palvinie)

(více)

Recenze (6)

Gmisiycs 

všechny recenze uživatele

Co se do učebnic základních a středních škol nevešlo? Vlastně v nich není vůbec nic. To, co děti aktuálně potřebují vědět pro současný život, je v tomto seriálu. Najděte si na Youtube i druhou sérii. Na ČSFD ji nenajdete. Zpracování je slušné, jenže mi se moc nelíbí. Po pár dílech začne naprosto stejný styl vadit/nudit. Myslím si, že vizuálu mělo být využito výrazně více. Takto, jak je seriál pojat, by mohl vyjít i jako prosté audio a ve výsledku by to na kvalitu obsahu, či na srozumitelnost tématu, nemělo vliv. Liška samozřejmě nezklamal. Projev je otřelý, jak ho známe, jak ho vyžadujeme. Umí pobavit i naučit. Obě řady seriálu hodnotím jako celek za 4*, neb díky němu se i sám Komenský přestal na chvíli v hrobě obracet nad kvalitou českých systémů vzdělávání. ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je vhodný nejen do hodin dějepisu, fyziky, chemie nebo přírodopisu. Žáci se při něm mohou dozvědět zajímavosti o různých přírodovědných a společenskovědních jevech. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama