Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Nová série, která odkrývá možnosti života v blízké i vzdálené budoucnosti. V době, kde je umělá inteligence všude kolem nás, kdy díky novým objevům v medicíně a biologie prodloužíme lidské životy o stovky let. Revoluce v komunikaci, práci, učení, telepatie, virtuální realita...dostaneme se dál do vesmíru, objevíme nové planety, zdroje a možná i nové životy? (National Geographic)

(více)

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Působivé. Ale jsou to až děsivé představy šíření kapitálu po celém vesmíru. Sen každého developera. Ale jak se chtějí dostat to roku milion, když brzo naší planetu zničí? Všichni se tváří jak generální ředitel a za pár let leží v penálu. ()

Ledkodlaq 

všechny recenze uživatele

Zajímavé téma je zabito otravným stylem, kde vše opakují třikrát a prokládají otázkami. National geographic me s tímhle poslední dobou pěkně sere. Čtyřiceti minutový pořad by mohl mít minut dvacet bez ztráty jediné informace. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Chápem, ak niekto využíva svoju fantáziu a má predstavy o budúcnosti. Jules Verne predpovedal svet o storočie vopred. Leonardo da Vinci namaľoval obraz, ako si predstavuje svet o 500 rokov, okolo roku 2000 a niečím, nie všetkým, sa aj trafil. To je naozaj krásny prejav ľudského myslenia. Ale predpovedať svet o milión rokov? To už nie je fantázia, to je zúfalý pokus človeka v kazajke zviditeľniť sa. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

viz díl Propojené mysli: Jasně pojďme si všichni povinně nechat nastřelit implantát do mozku. Ať žije další manipulace, velmi "nenápadný" lobbing, zotročení a absolutní ztráta svobody, soukromí, lidské individuality a jedinečnosti. Naivní a velmi manipulativní vize opět sloužící ego modelu aneb jak udělat z lidí roboty, více umělosti do dnešního již tak umělého a přetechnizovaného světa ..... Naštěstí tam zazněly názory jak z řad zastánců tak odpůrců. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama