Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední rovnice tohoto školního roku je exclusivní přípravkou na prázdniny: Filmová série „Pařeb" + hororový žánr Found Footage + Brazílie = komedie Léto All Exclusive. Všechno začalo jako skvělá dovolená s kamarády a snoubenkou v brazilském ráji. Sluníčko, pláž, samba, rumba i rum, dovádění ve vodě, holky v bikinách. Právě tady chce Franck požádat svou snoubenku o ruku. Jeden den se skupina na prázdninách vypraví na výlet, otec snoubenky jim vnutí i stoletou babičku na elektrickém vozíku . . . střih! Najednou probíhá horečnaté pátrání. Z výletu do džungle se nevrátili, několik dní o nich nikdo neví, v oblasti jsou domorodé kmeny kanibalů. Až konečně! Najde se kamera na selfie tyči, kterou si jeden z nich vždycky všechno natáčel. A ukáže se, že to nebyl výlet, ale opravdový brazilský karneval katastrof. Drzou starou babičku by ještě přežili. Dvě sexy dívky, které se k nim přidají, taky nejsou to nejhorší. Lenochod je dokonce roztomilý. Ovšem jejich vlastní talent na vytváření šílených situací a průšvihů? Ten promění exotický ráj v kůlničku na dříví dřív, než bys řekl Pelé. Tukan by mohl vyprávět! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (111)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takové obyčejné pokračování, které si udrželo úroveň prvního filmu mimo jiné i tím, že bylo zvoleno trochu exotické prostředí. Film ale hlavně ukazuje to, jak Christian Clavier zestárnul a že se pomalu dostává do formy, v níž by namísto Asterixe mohl hrát spíše Obelixe. Sem tam se něčemu možná zasmějete. ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Já se skvěle bavil. Nejdříve mě rozklepaná kamera trošku srala, ale ve výsledku to přispělo k netradiční bláznivé komedii s plno hláškami, gagy, atraktivním prostředím a krásnými ženami. Prostě komedie, co nezkazí den. Ještě, že přes O2 můžu film přetáčet, posunovat, několikrát jsem to použil, aby mi nějaká hláška neunikla. I stará babi jimi ve filmu nešetří. Jedna z nejlepších komedií za poslední roky. První, nenavazující díl Babysitting jsem neviděl a dle počtu hodnocení ho neviděl asi skoro nikdo (i tahle dvojka má velmi málo hodnotících), takže se k němu po téhle výborné zkušenosti zkusím dostat. ()

Reklama

movemat 

všechny recenze uživatele

Francúzske komédie nie sú veľmi stávka na istotu. Niektoré sú skvelé, no mnohé ma už sklamali a častokrát som sa pri nich nudil. Aj toto prvých 15-20 minút vyzerá trochu rozpačito, no akonáhle sa dostaneme ku "stratenej kamere", tak je to perfektná zábava až do konca, plná skvelých dialógov a scénok. A keďže sa nejedná o americký film, tak sa nebojí načrieť aj do, pomaly už žiaľbohu vyhynutého, nekorektného humoru. Takže celkovo palec hore. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau, Tarek Boudali, Julien Arruti dnes už zavedená komická trojica doplnená bardom Christianom Clavierom a rovesníkom Vincentom Desagnatom, rozohráva komédiu v štýle "Foter je lotor", rošírenú o omnoho bláznivejšiu jazdu. Originálny je príspevok ručnej kamery a found footage žánru, ktorá zaobaľuje príbeh do ďalšej vrstvy. Samozrejme sa nejedná o korektnú komédiu, ale ako sme u tejto mladej štvorice zvyknutí, siaha svojimi fórikmi na jej hranice a neraz si trúfne aj za ne. Celkovo však nejde o salvy smiechu, ale so škodoradnostné pochechtávanie nad bláznivými situačnými gagmi, ktoré vzniknú, keď sa dá dohromady skupina tvorená ťuťkom, nemehlom, váhavcom a bláznivým kamošom. 65% ()

Filmmaniak odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipná břečka, nabízející špatně režírované scény na úrovni trochu lepšího home-videa, plné dementních gagů a nesympatických hrdinů, kteří jsou ignorantní, sobečtí a strašlivě hloupí idioti. Koncept využívající found footage je nevěrohodný a nepřesvědčivý, protože ony jakoby reálné záběry z go-pro kamery obsahují videoklipový střih, písničkový doprovod a další elementy, které by náhodně nalezený záznam z ruční kamery obsahovat neměl. Herci jen křičí, kulí oči a šklebí se. Vyloženě odfláknutá komedie, která vznikla jako vedlejší produkt toho, že si herci a filmový štáb užili prima dovolenou. Delší recenze ZDE. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme spomínaný maskot hotela Lamar a ohrozený vták Tukan modrozobý v skutočnosti neexistuje, avšak existujú iné tukanovité vtáky, pre ktoré je príznačné modré sfarbenie na zobáku, napr.: Tukan žltohrdlý, Tukan červenozobý a Tukan pestrý. (maestrotatum)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach na pobreží Atlantiku, v brazílskom štáte Bahia a trvalo od 12. januára do 27. februára 2015. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama