Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Trochu bláznivá, trochu fantastická komedie pro děti: Působením blesku a dalších záhadných okolností se nadaný žák šesté třídy začne objevovat v dalších mutacích, které se od sebe charakterově liší... (oficiální text distributora)

Diskuze

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Toto bol moj naoblubenejsi ceskoslovensky film detskych cias. Uznavam, ze aj teraz po rokoch sa na to nepozera zle. Vazne je to dobry rodinny sci-fi film.
Ked to porovnam z Kacerom Howardom, ktory sa mi v tej dobe tiez pacil, tak po rokoch sa mi toto poaci viac.

Joe Smoker

Joe Smoker (hodnocení, recenze)

Mno,jako malej jsem to viděl. Pamatuju,ale nehodnotím. Nemám na to odvahu,po těch letech,ale nechalo to ve mě divný pocity,a ani mi to nestojí za tu pajdu na stánku. A kamže doskáče ranní ptáče? - "Ranní ptáče bez lahváče vůbec nikam nedoskáče" :-))).

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Santek: No jasně už vím, ale do teď jsem se k tomu nedostal abych to opravil..Toho hrdinu jsem si už také našel, a budeš se divit dokonce se mi pak i sám dětská herec Diviš přihlásil, s prosbou, o tento film ! Jasně nějaké bla bla s tím že tam před dvaceti lety hrál a že ho nemůže nikde sehnat..Potom se mi už ale neozval, možná jej sehnal z nějakého jiného zdroje.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Hlavní hrdinu Pavla Musila hráli kluci dvojčata se jmény Pavel Diviš a Luboš Diviš. Je to jejich jediný film.
 Bean: samozřejmě to nebyl seriál, ale film

Reklama

Reklama