Reklama

Reklama

VOD (1)

Dospělí členové rodiny vyrazí do Vegas a Jay má nutkavou potřebu vylepšit jejich ubytování. Phil zmizí kouzlit a Mitch narazí na bývalého přítele. (Netflix)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vegas, baby. Tohle jsem si fakt parádně užil. Tvůrci se v této epizodě odvázali, humor byl perfektní, jedna vtipná hláška střídala druhou a Glorie mi brutálně zacvičila s bránicí. Claire se svým nepatrným problémem za ní nezůstávala pozadu, ale nejvíc mě bavilo to, jak byli do jednoho velkého chaotického kolotoče zapojení úplně všichni, to psalo. // "Vegas, ty máš vážný problém a jmenuje se Claire." / "Promiňte, kolik stojí ta fenka ve výloze?" / "To je určitě to kubánské potěšení, co jsem ti objednal." "Ola." ()

marmat7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najlepších epizód v tomto seriále. Záverečné scény všetko super vygradovali a zároveň som ako divák nemal pocit priehľadnosti vtipov, pôsobilo to na mňa zaujímavo a nenútene. Veľmi vydarená epizóda. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Shodou okolností jsem tuto epizodu viděl již 3x v krátké době a mohu říct, že je fakt zdařilá. Tolik vtípků a k tomu netradiční prostředí (rodinka vycestovala do Vegas), několik trapasů... možná bych mohl dát i 5*. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama