• honajz

Až zoufalá snaha NĚCO sdělit, ale tenhle film nefunguje dramaturgicky, scenáristicky, herecky, načasováním, jde jen o prvoplánovou agitku bez nějakého uvěřitelného vývoje postav. A tentokrát i vedení dětí a jejich herectví je děsivé, takhle se možná mluvilo a jednalo v dětských třídách Krkonoš před sto lety, le ne dnes.(10.7.2006)

• cross

Dle mého názoru nepříliš povedený dětský film o nelehkých úskalích osudu. Herci mi připadnou většinou příliš toporní, příběh je místy až moc vypočítavý a naprosto si nedokážu představit třeba desetiletého chlapce, jak vydrží sledovat celý film, i když má jen 70 minut...(9.12.2002)

pamatuju si velmi dobře, jak sme ještě na prvním stupni ZŠ, muselo to být tak 3. nebo 4. třída, šli na tohle do kina. film byl jen průměrná báchorka o namyšlené holce, co byla dobrá gymnastka, ale jak se říká, pýcha předchází pád, švihla s sebou nešikovně při skoku o zem a skončila na vozíčku, jakoby musela, aby pochopila, že se chovala jak namyšlený fracek. z takovýchto příběhů si člověk ani jako dítě příliš nevezme, ale tehdy se vše víc prožívalo, ale pamatovat si to nejspíš budu kvůli tomu, že jsme tam šli jako třída na ZŠ, jako banda fracků, kteří neměli ponětí o ničem, naivní, mladí, bylo to bezva vědomí, nemít o niem ani páru, díky tomu na tohle budu i rád vzpomínat.(25.12.2011)

3* za Vrtuli(10.7.2006)

• peaceman

"Než zemřeš, uvidíš kruh". Nebo to byl jiný film? :D :D(12.2.2012)

A já si zase myslím, že film je povedený, i když dost zidealizovaný.(10.7.2003)