Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frankie se s dcerou Joanie nastěhuje k Charliemu a Alanovi. Vysvětlí jim, že jsou na útěku, protože po manželově smrti se tchán a tchýně snaží získat Joanie za každou cenu do své péče. Charlie by se jich obou nejraději zbavil, ale Alan trvá na tom, že jim musí pomoci. Charliemu jejich přítomnost není právě příjemná, protože poprvé v životě zažívá situaci, kdy dala žena přednost jeho bratrovi před ním. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Charlie pro sebe: Jsi fajn chlap. A pusa na tvář. Proč mě rovnou nekopne do koulí?" První serie se většinou vždycky hledají (S výjimkou třeba Simpsonů nebo Červeného trpaslíka, které jsou dokonalí od prvního dílu) a tenhle díl už ukazuje správnou cestu. Ještě ne tak cynický, ještě ne tak vybroušený jako v seríích 2-5, ne tak přehnaný jako v 6, ne tak nudný jako s Kutcherem. Ale i tak super. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Po zistení, že Frankie je mama malej dcérky sa Charliemu zunuje a Alan sa do nej bláznivo zamiluje. Komplikácie sa riešia sami po tom ako Frankie s dcérou prychýli brat v Kanade. Prevedenie: O veľa zbavnejší diel ako ten predchádzajúci, zreje spôsobené Jakeovou prítomnosťou z ktorej pramenili vynikajúce momentky. 90% ()

Reklama

SmoldaMara 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis: Charlie, Alan a Frankie s dcerou Joanie se vrátí k Charliemu domů. A tam se konečně dozvědí Frankiin příběh a hlavně proč rozbíjela auto. Později večer mezi Alanem a Frankii proběhne jiskra a oni se začnou líbat. Druhý den ráno u snídaně se chovají jako zamilovaní a Charlie si připadá jako páte kolo u vozu. Bohužel pro Alana se Frankie rozhodne s Joanie přestěhovat k jejímu bratrovi. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You devote all your time and energy into fixing 'em up instead of doing the humane thing, which is to have sex with 'em and run away. My way, they have a good time, you have a good time, nobody suffers. Your way, you get married, you take over their lives, they start to hate you, and you end up moving in with me." ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Keď idú v úvode epizóde všetci k Charliemu (Charlie Sheen), v pozadí na plátne počas jazdy sa premieta rovnaká cesta, akou išli v predchádzajúcej epizóde od zubára. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama