Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Renatu, Johanu a Veroniku spojuje přátelství a firma, ve které pracují jejich tři manželé.  V manželství si už odžily nějaký ten pátek, i když jim je teprve kolem třiceti. Johanu manžel bil, Renatin manžel se znenadání začal chovat jako gangster, co schovává doma bouchačku a Veroničin manžel s Veronikou odmítal spát, aby ona pak našla v šuplíku pod postelí časopisy s gay pornem. Žádná slast. Hrdinky poznáváme v okamžiku, kdy jedou se svými manželi na chatu k jezeru někde na Moravě. Mají tam strávit prodloužený víkend. Holky, i když jsou manželi přehlíženy a občas i ponižovány, se ale tváří naprosto klidně. A podivně klidně se tváří také v okamžiku, kdy člun s jejich manželi najednou uprostřed jezera vylétne do povětří. Jsou to obyčejné ženské, kdo by od nich čekal vraždu, že ano? (TV Prima)

(více)

Recenze (36)

Lukrecie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to vtipné, trefné, svižné, aktuální, ze života. Mile překvapila Lucia Siposová a tato trojka dobře funguje. Zajímavé i ostatní postavy, moc pěkné herecké výkony. Brňáci budou asi naštvaní.... ;) Bolek standartně super, psycholog v podání Martina Myšičky taky fajn i trochu ujetý šéf policie v podání Jana Vondráčka. Dobře přirozeně zakompovaný product placement. Blažek i Stránský hrají nejspíš sami sebe. Ten třetí do party nemastný, neslaný, nevýrazný, absolutně zapomenutelný, ale možná i záměr. Velmi šikovná, krásná, roztomilá a hlavně talentovaná holčička - Claudie Černá, co hraje dceru J. Plodkový. Velmi zdařilý a chytrý scénář a i přesto, že je to kopírka, je zde vidět dobrá práce a pěkné napasování na naši zeměpisnou šířku. Místy velmi dobré dialogy ze života. (Hurá snad světlo na konci tunelu a s těmi našimi scénáři to občas není tak špatné, i když v kontrastu v dnešní době vidíme často dost stupidní odpad, kde si scénáristé myslí, že to "přeci stačí" pro českou průměrnost!) PS Nemusíš vraždit, stačí si nevzít kreténa..... :D ;) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Námět sází na nadsázku a černý humor. 1)  Námět je fajn, ale odbyté zpracování výslednému efektu hodně odebírá._____ 2)  Nicméně hraje tu 24letý pěkný Marek Lambora (Johanin nevlastní syn) 39letý Jiří Maryško s pěkným tělem (potrhlý Alex, který dělá porno) a skvělá 41letá Jitka Čvančarová (Johana), které podobné energické potvory jdou parádně._____ 3)  19.3.2023 - Po několika dílech druhé řady jsem zjistil, že mě prezentovaný humor přestal bavit a snižuji proto hodnocení o jednu hvězdičku. ()

Reklama

mh.mail 

všechny recenze uživatele

40% — Žádné veledílo to není, ale na druhou stranu si to na nic takového nehraje. Nemá ambice být detektivkou, spíše odlehčeným příběhem. Lze proto prominout poměrně velké množství nelogičností v chování postav, a to včetně policie. Některé situace byly ale opravdu zábavné a jako celek seriál rozhodně neurážel. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Čvančarová se mi nedávno strašně líbila v už starším seriálu Až po uši, takže když jsem koukal, co dalšího bych si s ní mohl dát, narazil jsem na tuhle novější věc, která mi v době televizní premiéry zcela utekla, protože Primu (a všechny její další kanály) důsledně ignoruji, osobně mi ta televize prostě strašně vadí, což mě od Černých vdov odrazovalo skoro stejně, jako jméno režiséra (jehož Teorii tygra jsem kdysi vyloženě protrpěl), zvědavost ale nakonec zvítězila, a navzdory všem výtkám, které by k tomu šlo mít, mě to kupodivu hodně bavilo. (Btw. přijde mi zajímavé, že nakonec se mi zde ani tolik nelíbila Čvančarová, ale Lucia Siposová, kterou jsem už před lety obdivoval v Renčově filmu Hlídač č. 47, a která zde ve svých 38 letech stále vypadá naprosto úchvatně, navíc k tomu ta její sexy slovenština...; z obsazení ještě stojí za zmínku absolutně bezchybný Vondráček v roli dokonale slizkého čuráčího fízla, a standardně skvělý Polívka, u jehož postavy mi bylo ke konci líto, že tam neměl víc prostoru). Děj je sice totálně nevěrohodný (a hodně předvídatelný, včetně rozuzlení finální epizody), místy je to strašně trapné (digitální výbuch v první epizodě, všechny scény s lesbickou majitelkou firmy Schinken & Salami...), většina postav se chová strašně debilně či stereotypně (Maryško, Myšička, Batulková, Lambora), a na můj vkus by to klidně mohlo mít i míň epizod a kratších, ale jak říkám, jako celek mě to stejně bavilo, slabému scénáři navzdory, a opět se mi potvrdilo, že kvalitní herci povýší i sledování takové kraviny na celkem obstojnou zábavu. Btw. úvodní znělka s pečením bombového dortu mi přijde hodně povedená, včetně titulní písně. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Primy dle finské licence o třech podceňovaných puťkách, které spáchají pumový atentát na své nepovedené manžele má pár pozitiv: 1) Tarrantinovský námět 2) obsazení 100%, Čvančarová, Siposová, Plodková famózní 3) snaha o moderní, svižný seriál. Bohužel hodnocení srazilo následující: 1) promarněná možnost zpracovat solidní námět ve způsobu vyprávění a logice ( chápu, že týraná žena se chce zbavit tyrana, ale zbavit se muže, který se chová divně a druhý, že nenaplňuje sexuální život? ) 2) snaha o moderní seriál skončila na půli cesty jako Tátové na tahu - méně vtipu než by člověk čekal a místy to vypadá jako klasická produkce komerčních televizí z devadesátek 3) zatímco vdovy jedou v žánru dobré černé komedie, Policie ČR s čestnou vyjímkou Bolka a mrazírenská mafie jedou v žánru absurdní komedie alá Laurel a Hardy. ()

Galerie (221)

Zajímavosti (5)

  • Děj (výbuch lodi) se odehrává na Vranovské přehradě. Je proto čirý nesmysl, aby účastníci celé akce, tedy oběti útoku i jejich manželky, přijížděly při úvodních záběrech na Vranovskou přehradu z Prahy přes hráz novomlýnských nádrží, které jsou u Pálavy. Jednalo by se o obrovskou zajížďku, cca 100 km. (pjotri)
  • Aby nebyl parket na obrazovce prázdný, společnost hercům dělali studenti z tanečního studia. „Aby to bylo autentické, tak jsem vybral pár studentů z Tančírny a samozřejmě i naše lektory“ prohlásil Petr Čadek. [Zdroj: Super.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama