Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Vojenská služba – adrenalin, humor a akce. Martin Stránský, Michal Holán a Bára Mottlová jako průvodci nového atraktivního cyklu České televize o armádě ze všech stran. V samotném srdci Evropy, kde bije srdce odvážného národa, který v minulosti dokázal ovlivnit dějiny, dříme armáda plná hrdinů. Málokdo o ní ví. Je to speciální patrola složená z těch nejlepších – Martin Stránský, nejkrásnějších – Barbora Motlová, ale i těch nejšílenějších – Michal Holán. Pojďme se s nimi vydat na misi do naší armády. (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

gogos 

všechny recenze uživatele

No, jako nápad dobrý - konečně pořad o vojácích a technice. Bohužel samotné techniky a informací je pomálu, spíše jen kecy v kleci, rádobyvtipné hlášky a nepovedené zpracování. Potenciál programu nenaplněn. ()

DanielP. 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, provedení ve stylu TopGearu a ještě snad i " Koumáků " vše tak trochu kopie BBC. Nic proti, mělo to jistě i efekt s verbováním nováčků do armády aby se podívali s čím vojáci pracují u jednotlivých útvarů, ale měl tam zůstat pouze Stránský... Žena hezká, ale zcela mimo. Co se týče Holána, tak ten chlapec by měl především shodit na váze, když chce točit pořad o armádě a jeho role je až příliš uťáplá. Za mě 3*, ale šlo by to udělat výrazně lépe a nesnažit se za každou cenu o vtip... Musím, ale vyšvihnout předposlední díl kdy vypraví příběh o bojovém úkolu na Heydricha a zároveň nám představili válečného hrdinu i jeho příběh... To člověka opravdu chytne. A za to tleskám! ()

Herzeleid 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl, což je možná málo, ale i tak: obsah by byl zajímavý, ale panebože to podání, jakým je pořád uváděn je ... těžko vybrat slušné slovo ... absurdní! Když nemůžete moderátory vystát, sebelepší obsah to nezachrání. Opravdu škoda. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama