Reklama

Reklama

Epizody(26)

Obsahy(1)

Ferit je bohatý, úspěšný businessman, který si až chorobně potrpí na pořádek. Nejen v pracovním, ale i v soukromém životě. Nazli je chudá studentka gastronomie a zručná kuchařka, jejíž život je jeden velký chaos. Jejich náhodné setkání oběma obrátí život vzhůru nohama. Možná z toho bude i láska... (TV Prima)

Videa (26)

TV spot

Recenze (17)

BaruM 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem narazila úplnou náhodou, a jsem za to ráda. Je to spíše taková romantická oddechovka, ale s kriminální zápletkou, která tomu dává ty správné chvíle napětí. Postavy jsou vybrány skvěle, takže jsem dokázala vydržet i maraton tohoto seriálu. PS: SLEDUJTE SERIÁL V ORIGINÁLNÍM ZNĚNÍ, JE TO MINIMÁLNĚ O HVĚZDU LEPŠÍ ;) ()

Zuzanej 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že se na plytké telenovely nikdy nebudu koukat. Omyl Tento seriál jsem si vyhledala po zhlédutí Erkenci kus. Nebyl sice tak dobrý, ale celkem do poloviny velmi dobrý. Pak, jak už to v těchto předlouhých telenovelách bývá, byla to trochu nastavovaná kaše. Jinak Can Yaman je kusanec a překvapivě i dobrý herec. Ozge Gurel podala taky dobrý výkon. ()

Reklama

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi nekdo jeste pred mesicemrekl, ze budu koukat na turecky serial a jeste ke vsemu se mi bude libit, tak si jen a pouze poklepu na celo. Jenze ono se to stalo! A ja se do nej zamilovala. Teda hlavne do Cane. Ale i zbytek osazenstva je velmi prijemny a serial je hodne navykovy. Tak moc ze jej sjizdim i na youtube. Abych vedela jak to dopadne. A taky dokoukavam dily, co jsem nevidela. ()

jjemi 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách příjemnější nežli různé české zábavné seriály. Má estetické kvality: herci, dobré kostýmy, interiéry, exteriéry, kamera. Je to na napínavé. Je to i love story s muži, které by jsme rády potkávaly, ale takoví, žel, neexistují Tak proč se na ně nepodívat alespoň v seriálu? S. má velký klad: není to tak upovídané, jako jiné turecké s. V rámci žánru dávám 4* ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

První turecký seriál, který jsem viděla. Byla jsem až překvapená, kam až se turecká produkce za ty roky posunula a jak moc je to koukatelné... oproti tomu, co bylo v nabídce dříve. Ano, ano... tak tady to vše začalo. Příběh není špatný, hlavní pár se mi líbil, ale přiznám se, že bych se asi potřebovala někdy mrknout znovu, protože jsem už dost věcí pozapomněla (edituji tuto recenzi 4/22). Ze seriálů s Canem, které jsem viděla (Erkenci Kus, Bay Yanlis) se mi tento zdá nejlepší, tady totiž jeho role vyčnívá nad ostatní a ještě tam moc "nefrajeří" a hraje i jinak, než pěkným kukučem. Trochu jsem váhala, jestli nedat nižší hodnocení, ale ve světle jiných seriálů (co jsem viděla později) si zaslouží toto. ()

Galerie (69)

Reklama

Reklama