Reklama

Reklama

V obležení

  • Hongkong Wei cheng (více)
Trailer

Obsahy(1)

Generálův syn Cchao Šao-lun (Louis Koo) po příjezdu do vesnice Pchu-čcheng bezdůvodně zabije tři nevinné občany. Je zatčen a odsouzen k smrti. Než ovšem dojde k popravě, přijíždí do vesnice velitel Cchaovy armády, Čang I (Jacky Wu), který dá vesničanům ultimátum - buď Šao-luna propustí, nebo vtrhne do vesnice s armádou a všechny je pozabíjí. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmov, kde režisérovi napadlo dať hlavnému predstaviteľovi nejaký charakteristický znak, napríklad bradu, aby sme ho aj my v Európe dokázali rozpoznať. Ja napríklad medzi Číňanmi dokážem rozlíšiť len Jackieho Chana, aj to len preto, že hovorí anglicky. Tomuto filmu musím pochváliť kameru, obraz, rozlíšenie, toto fakt vyšlo. Ale inak ja tie bojové filmy, kopačky do hlavy a pohyby v štýle ryba na suchu až tak nemusím. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Objektivne to je asi priemerny kung-fu film, ale mne vôbec nesadol tento divny mix komedie a brutalnej dramy. Zaporak Louis Koo sa cely cas rehoce a hadze pohlady jak z nejakej primitivnej grotesky a pritom bez mihnutia oka streli cloveka do xichtu v detailnej gore scene. V tej chvili ma film stratil. A to ani dovtedy nebola velka hitparada pretoze sa zapletka strasne vliekla. Je tu kopa postav a motivov, ale ziadny ma poriadne nezaujal. Nezachranilo to ani hviezdne obsadenie. Co z toho, ze je tu kopa charizmatickych hercov, ked nikto z nich nema co hrat. S vynimkou spominaneho Louisa Koo, ktory predviedol najneznesitelnejsi vykon aky som vo filme videl. Len kvôli nemu mam chut dat filmu odpad. Kazda jedna sekunda s nim bola utrpenim. Ale podme k bitkam. Tie pôsobia tiez divne. Na jednej strane su totalne predratovane, ale vyzeraju celkom kontaktne. Neraz su zhodene nejakou komickou vsuvkou ale zaroven su dost brutalne a R-kovy rating ja vyuzity naplno. Az mi to fakt strasne vadilo, kedze mi ten mix brutality a komiky k sebe nepasoval. A taky nesurody je film v kazdom ohlade. Niekomu to mozno sadne. Mna to cely cas sralo a ani to cameo Samma Hunga som si na konci neuzil. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Je to docela příjemné překvapení, vlastně je to dost super, je tedy fakt že Eddie Peng zde hraje druhé housle a je to taková pomocná síla, příběh se tedy spíše věnuje Ching-wan Lau. Louis Koo je výborný záporák, totální šílenec, který nemá žádné svědomí a vraždí z radosti, takže to v té hospodě mně dost překvapilo. Byť na ruční kung-fu se tady tolik nejede, zbraně všeho druhu sou zde využity naplno, jen tedy těch drátů je zde trochu moc a ta závěrečná bitka na těch vázách a jejich pád, byl už trošku moc přepálené, tak přesto nad tím lze mávnout rukou. Jacky Wu byť v minulosti, byl několikrát vynikající záporák, tak tady stojí na pomezí a na jeho výkonu je to znát, hraje tedy záporáka, ale je tam znát, že by si raději střihl roli klaďase. Takže nebýt váz a lan, tak by to bylo za pět, takhle silné čtyřky. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi rád bych dal 4 hvězdy, ale tentokrát to nejde. Opět se zde sejde spousta známých tváří, na které koukám vždy s radostí, nejvíce potěšil Jacky Wu, který zde má sice zápornou roli je jako vždy bezvadný, menší roli zde má i Yu Xing, který je poslední dobou téměř všude, překvápkem je Eddie Peng a Ching-wan Lau. Co se týká příběhu, tak mi to přišlo zbytečně komplikované, občas jsem se ztrácel v tom kdo je zlý a hodný. Postrádá to i výraznější tempo, takže jsem se párkrát přistihl nudit se, ale jakmile příjde na řadu Akce, je se na co koukat. Je to sice předratované, ale choreografie je na úrovni a potěšilo i Rko. Vrchol filmu pokládám ve středě filmů,kde napadnou vesnici a bojuje se se všemi možnými zbraněmi, které jsou po ruce. Finále taky fajn, jen ta občasná nuda mě štvala. Hong Kong mi letos nesedí.65% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Z hľadiska jednotlivých časti, tento film je vo svojom žánru spíš priemerný. „Paradoxne“, keď však tieto veci (príbeh, bojové scény a herecké výkony, réžia, atď.) dáte dohromady, tak to bude lepší priemer. Bojové scény sú slušne vypracované. Hlavne herecké výkony pozitívnych postáv nesú na pleciach tento príbeh. Mega-hnusný L. Koo. Po dlhšom uvažovaní slabšie štyri hviezdičky. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama