Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je při výběru mýtného předána obsluhující dívce pětidolarovka od krve se slovy: "On mě zabije", začne se případem zabývat tým CSI. Krátce nato je objevena v nedaleké zátoce mrtvá žena, identifikovaná jako Leslie Anderson. Ta je však již mrtvá několik dní a tudíž se nejedná o ženu z projíždějícího vozu. Stopy jílu na jejím oblečení společně s vizitkou za stěračem přivedou vyšetřovatele do staré budovy v okolí. Tam objeví stopy krve, Tommyho Boyera a hromady fotek mladých žen společně s jejich osobními věcmi. Tommy sdělí Horatiovi, že hledá svou snoubenku Jill Girrardovou, kterou pohřešuje už několik dnů. Před domem našel její auto a prosí Horatia, aby mu pomohl Jill najít. Když si v laboratoři Natalie prohlíží fotky žen z onoho domu, na jedné z nich poznává svou sestru Anyu. Genetická podobnost dokáže, že krev z bankovky skutečně patří jí... (TV Nova)

(více)

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Elisabeth Harnois, ktorá hosťovala v tejto epizóde, hrá Morgan Brodyovú v originálnom seriáli CSI od 11. série. (Pat.Ko)
  • Táto epizóda bola založená na prípade Williama Bradforda, módneho fotografa, ktorý bol zatknutý v roku 1984 za vraždu dvoch žien, ktoré fotografoval. Jednou z tých žien, ktoré fotografoval, bola Nikka La Rue, skutočná sestra Evy LaRue. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama