Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne si premiér Mutó Taizan vymění tělo se svým přihlouplým synem Šóem. Netuší, jak nastalou situaci, a tak prozatím Otec hraje syna a syn hraje otce. Jenomže Šó neumí ani pořádně číst japonské znaky, a tak je japonský premiér zesměšněn... (Zíza)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Příběh, zvraty, zápletka... ono to vlastně postrádá smysl. Občas se to tváří vážně, ale jinak je to postavené na hlavu. Takže to nad hladinou drží jenom herci, kteří se naprosto výborně poprali s rolí, která jim byla přidělena. Endó, Suda, Kusakari - ti byli boží, ale ze všech nejlepší, ať si kdo chce říká co chce, byl Takahaši Issei se svým cynizmem. Takže na seriálu mohu vychvalovat a vychvalovat herce, ty byli opravdu tam, kde měli být. I ending byl skvělý. Zbytek je jen kulisa, ve které se vyřádili. Lepší 3*. Jako bláznivá komedie to perfektně poslouží. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Herecky podařené. Obzvlášť Suda Masaki výborně zvládal oba protipóly - jak svou vlastní stydlivou a hloupočkou postavu, tak převtělení svého povýšeného a razantního otce (v téhle roli byla na něho vysloveně radost pohledět). Jinak ale musím říct, že příběhově to byl hrozný guláš. Jde hlavně o téma prohození těl, na kterém ostatně spočívá celá ta legrace, ale zdá se, že aby to tvůrci měli na čem postavit, vykonstruovali pro to hrozně pitomou zápletku, která ani nedává smysl. Koukám, že Zíza na to má stejný názor jako já... Je škoda, že to celé nemělo o něco důvěryhodnější a propracovanější pozadí příběhu. Navíc mi trošku vadilo celé to zasazení do světa politiky, ale to je spíš už můj osobní nedostatek, protože se v politických záležitostech většinou úplně ztrácím - bylo tak pro mě obtížné sledovat některé dialogy. Shrunula bych to jako průměrný komediální seriál z japonských politických kruhů, který má své dobré a špatné stránky. Co mě kupříkladu vysloveně štvalo, byla postava jménem Nitta. Co mě naopak vždycky potěšilo, byla písnička "Stress Free" od Miwy, která hraje v závěrečných titulcích :) ~(3,2)~ ()

Reklama

Reklama