Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve škole se koná volba předsedy a Dana kandiduje. Její elitářství se příliš nelíbí JTmu a na Frankovu radu se voleb zúčastní také. S přehledem zvítězí, protože zaujme většinu studentů, což žere Danu i Carol. Frankovu manželskou krizi vyřeší, když JT přizná, že všechny povinnosti nezvládá, a předá předsednictví Daně, která se naopak naučila, že musí myslet na všechny studenty. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Kandidatúra na predsedu školy sa zvrhne na boj medzi Danou a JT. Prevedenie: Ja osobne hodnotím interakcie medzi JTm a Danou za tie úplne najzábavnejšie v celom seriály. Ak sa k tomu zas pridá trocha sentimentálnosti celkovému feelingu to iba prospeje. 90% ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco se Dana zabývá ve své kandidatuře zabývá tak důležitými věcmi, jako vegetariánská jídla v kantýně, feminismus, třídění odpadu a další pokrokovou agendou, JT do toho vlétne s tématy, která studenty opravdu zajímají, a tak se logicky stane vítězem studentských voleb. Tento díl nám tedy dává odpověď na to, proč v naší pokrokové společnosti naše pokroková média vynechávají důležitou agendu a zabývají se stejnými pitomostmi jako Dana. Ale kdyby se přecejenom stalo, že by chtěl někdo volit někoho, kdo se nezabývá hovadinami místo důležitých věcí, pro toho má seriál důležité poselství. On to ten JT stejně nezvládne a ještě bude prstíčkem hrabat, aby agendu převzala Dana (nebo Hillary nebo Angela nebo jiné…) ()

Reklama

Reklama