Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank vyhrál v tombole týdenní dovolenou na Havaji včetně veškerého servisu. Carol všechny ničí svou touhou vidět všechno. Frank se ji marně snaží naučit odpočívat, lenošit. Dana nachází novou lásku a hrozí, že udělá stejnou chybu, jako její matka. (TV Nova)

Recenze (6)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Frank vyhrá lístky na Havaj a berie zo sebou celú rodinu. Carol má jasne stanovené plány výletov čo Frank bojkotuje. Dana sa zamiluje do miestneho milionára a JT stále hľadá svoju vysnívanú havajskú tanečnicu. Deti sa zapájajú do stavania hradu z piesku. Prevedenie: Celkom kladne hodnotím že sa dostávame preč z rutiny rodinného domu ale na druhú stranu je všetko moc otvorené, nič sa nedoťahuje a humoru je tu tiež pomálu. Zrejme čakáme na Aloha časť dva. 74% ()

Reklama

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank je totální pohodář, zato Carol je nesympatickej charakter i když zrovna nerozdává morální poučení - i v tropickým ráji prudí s nějakým poučováním, brzkým vstáváním a perfektním úklidem. Danina linka je pak docela nudná a hned je jasné, jak to dopadne - ze seriálu jistě neodejde, takže musí nabídku odmítnout. V porovnání s následujícím dílem je ale jasně vtipnější. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Osemnásta epizóda z druhej série sa volá "V tropickom raji I." (Aloha 1). Rodina Lambert-Fosterovcov vyhrala v tombole týždenný pobyt v luxusnom hoteli na Havajských ostrovoch. Manželia Frank a Carol, ich šesť detí (Dana, Karen, Mark, J.T., Al, Brendan) a svojrázny bratranec Cody Lambert strávia úžasnú spoločnú dovolenku v tomto slnečnom, tropickom raji. ***** ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama