Reklama

Reklama

JT a Al oslovují Lilly, aby reprezentovala společnost distribuující dětskou výživu. Frank rozladí Carol během prezentace kosmetických přípravků. (TV Nova)

Recenze (4)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Frank striktne odmieta ísť s Carol na kadernícky veľtrh. Nakoniec podľahne času mladej vizážistky čo sa mu ale vypomstí. JT a Al stratia Lilly na kastingu na detskú výživu. Prevedenie: Frank to zahral bravúrne a dosť ma bavil. Switch detí nebol nijak extrémne vtipný. Zato Codyho scéna s Danou v skrini bola dokonalá. 85% ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka tohoto druhu nemůže zklamat, zároveň se nemohu zbavit pocitu, že se z toho dalo vykřesat více. J.T. mohl Frankovi oponovat, že by možná nebylo špatné mít syna a podobně... ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Yeah, the amazing Houdini came to me in a dream. He said, "Codeman, you've got all the makings of a great magician. You like to work with your hands. You got lots of free time. All you need now is like a great, big box." ()

Zajímavosti (1)

  • Na castingu miminek J.T. (Brandon Call) lže a tvrdí, že o Lilly (Kit Meyering a Lauren Meyering) má zájem Steven Spielberg. Později tvrdí, že po ní sáhne The Walt Disney Studios. (Zix.)

Reklama

Reklama