Reklama

Reklama

Obsahy(1)

J. T. si nastěhuje do bytu Riche. Protože se nechovají, jak by si zbytek rodiny představoval, stanoví Frank pravidla, mimo jiné i včasné placení činže. A protože nájemníci včas nezaplatí, najdou své věci v dešti na dvorku. J. L. rozmazluje Lilly všemožnými dárečky, načež Carol zjistí, že trpí, protože nemůže vidět svou dceru Danielle, která je ve Francii a právě slaví narozeniny. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: JT si berie podnájomníka Ritcha ale ani vo dvojici nedokážu hospodáriť s peniazmi a tak im Frank musí udeliť Ďalšiu výchovnú lekciu. Jean-Luk rozmaznáva Lilly a Carol príde nato prečo. Prevedenie: Ja si nemôžem pomôcť ale mňa tí dvaja idioti bavia viac ako celá prvá séria seriálu The Office. Navyše dojemný okamih v podaní Jean-Luka. 93% ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rčení "Opakovaný vtip není vtipem" se na sitcomy obvykle nevztahuje (ba bývá to přímo naopak), ale tento díl znovu řešící výchovné metody ohledně bydlení uplatňované na 20letého syna je výjimkou. Ta hvězdička je snad jenom za Danu nemohoucí se dívat na utrpení J.T.ho a Ritche. ()

Zajímavosti (2)

  • V jednej z predošlých epizód sa Jean Luc (Bronson Pinchot) zmieni, že nemá deti. Ale v tejto epizóde sa stretáva so svojou dcérou Danielle (Clara Gabrielle), ktorú mu exmanželka nechce dovoliť vidieť. (mackobubu)

Reklama

Reklama