Reklama

Reklama

Pokémon: Detektiv Pikachu

  • USA Pokémon: Detective Pikachu (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Historicky první hraný film o Pokémonech s názvem Pokémon: Detektiv Pikachu vychází z fenoménu Pokémon – jedné z nejpopulárnějších multigeneračních zábavních značek všech dob. Fanoušci z celého světa si nyní mohou na stříbrném plátně užít dobrodružství s Pokémonem Pikachu tak, jako ještě nikdy dřív. Pikachu se představí v roli detektiva Pikachu, Pokémona, kterému není rovno. Ve filmu se kromě něj objeví celá plejáda oblíbených postaviček Pokémonů, každá se svými unikátními schopnostmi a povahou. Příběh začíná záhadným zmizením špičkového detektiva Harryho Goodmana, které přiměje jeho jedenadvacetiletého syna Tima, aby začal pátral po tom, co se jeho otci stalo. V pátrání mu přitom asistuje parťák jeho otce, detektiv Pikachu – okouzlující a vtipnými poznámkami sršící superslídil. Když Tim a Pikachu zjistí, že jsou výjimečným způsobem předurčeni k vzájemné spolupráci, spojí síly a vrhnou se vstříc vzrušujícímu dobrodružství, aby celé té spletité záhadě přišli na kloub. V neony ozářených ulicích pulzujícího moderního velkoměsta Ryme City, kde lidé a Pokémoni žijí bok po boku v hyper-realistickém světě, společně hledají stopy a setkávají se s pestrou směsicí Pokémonů. Postupně ovšem začnou odkrývat šokující plán, který by mohl zničit stávající mírové soužití a ohrozit celý vesmír Pokémonů. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (3)

Trailer 7
Trailer 7
D: čeština
02:18
Trailer 3
Trailer 3
D: angličtina T: čeština
02:29
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:21

Související novinky

Nový Sonic drtí všechny rekordy

Nový Sonic drtí všechny rekordy

11.04.2022

Kdo by to ještě před pár lety řekl, že tím prvním filmem podle videohry, který prolomí ono proslulé prokletí nepovedených, a především neúspěšných herních adaptací na stříbrném plátně, bude až Ježek… (více)

Další slavná hra míří na velké plátno

Další slavná hra míří na velké plátno

03.08.2020

Režisér filmů Příběh žraloka a Pokémon: Detektiv Pikachu Rob Letterman se upsal filmové adaptaci známé herní značky Beyond Good & Evil od společnosti Ubisoft. Snímek, na nějž zakoupil práva… (více)

Automatová hra Dragon’s Lair dostane film

Automatová hra Dragon’s Lair dostane film

30.03.2020

Kultovní automatová hra Dragon’s Lair dostane svoji vlastní filmovou adaptaci. Práva získal po asi roce jednání streamovací gigant Netflix, a do hlavní role obsadil herce Ryana Reynoldse. Tomu přitom… (více)

Neviditelný vystrašil i Sonica

Neviditelný vystrašil i Sonica

02.03.2020

Nový horor Leigha Whannella (Upgrade) Neviditelný s Elisabeth Moss (Mad Men) má za první víkend v kinech krásných 49,2 milionů dolarů celosvětově a sesadil tak ve Státech dosavadního krále box office… (více)

Reklama

Reklama