Reklama

Reklama

Dementia 13

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Zámožná rodina Haloranovcov plánuje rodinné stretnutie v ich obrovskom zámku. Dôvodom je zhoršujúci sa stav matky, ktorá postupne stráca zdravý rozum a tvrdí, že vidí duchov. Ich plány ale prekazí maskovaný vrah, ktorý začne vyvražďovať návštevníkov. Táto situácia začína postupne odkrývať temné rodinné tajomstvá a nikto z jej členov nie je v bezpečí. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (17)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Začalo to celkem solidně a i pak to vypadalo, že by se mohlo jednat o slušně krvavý slasher, byť bylo celkem jasné, kdo je vrah. Jenže pak se film trochu zaseknul. Zabiják sice vraždil, ale nebyl přitom moc nápaditý a ani té krve nebylo tolik. Nad vodou to drželi celkem sympatičtí herci a všudypřítomný mysteriozní prvek. Každopádně konec ta hluchá místa částečně vynahradil a do určité míry byl i překvapivý. Celkem fajn jednohubka. 60% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Remake filmu z roku 1963. Novější verze se ubírá trošku jiným směrem než originál i tak ale u mě žádný ovace nesklidí. Tenhle podivnej mix slasheru a duchařiny mi vůbec nesedl. Pochválit se dá snad jen výběr lokace a větší krvavost než v originále. Když to ale shrnu tak mě ani jedna verze filmu " Dementia 13 " neoslovila. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Celkem zajimavý mix. Slasher, Home Invasion a duchařina v jednom ? Proč ne. Mně se tahle netradiční kombinace dost líbila, avšak za mě mohlo toho Slasheru, zejména tedy těch mordovaček a Gore být o dost více. V tomhle ohledu zamzrela rychlá a obyčejná smrt těch dvou lupičů, no ale hlavně jejich kamarádky z úvodu, která mě ihned zaujala (.)(.), škoda, že tu nedostala více prostoru. Každopádně, prostředí zámku a krásné přírody kolem, dodalo příjemnou atmosféru, po herecké stránce to bylo celkem fájn a duchařské finále, kdy se dozvíme o tajemství, které mělo zůstat pohřbené, taky neurazilo a bylo to pěkně intenzivní. Za mě slušná podívaná. (133. hodnocení) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nikdo to tu nepřežije! Původní film si pamatuji jen mlžně, ale to nevadí. Velmi dobrá je otevírací scéna na jezeře, i když kamera mohla být všímavější. Škoda, že tenhle duchařský slasher nevsadil na gore, páč první zásek sekerou je velmi pěkný, když už neoplývá atmosférou. Naprosto nejlepší jsou exteriéry zahrady a zámek z venku, kdy záběry se naštěstí nešetří. Interiéry jsou naopak tuctové, což je škoda, jelikož mohly navodit dojem gotického hororu, který se rozhodně nabízel. Absolutně nejlepší byla Julia Campanelli, která zahrála matku s přehledem. A teprve vražda v přímém přenosu jí trochu srazila hřebínek, jinak byla stále nad věcí a nad ostatními. Na jedno podívání, proč ne - 2,5*. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Snímok nie je nič extra, už prvé minúty vrátane "vraždy" na lodi sú predpoveďou biednej zábavy v hororovom žánri. Príbeh je od začiatku nudný, postavy nesympatické, nič sa nedeje... a keď začne vyvražďovanie tak je za prvé jasné, kto sa skrýva za maskou vraha a za druhé vôbec to nemá atmosféru. Duchárske scény neprekročili kvalitou úroveň snímky, možno okrem jednej čo by zniesla vyššie kritérium. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama