Reklama

Reklama

Dementia 13

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Zámožná rodina Haloranovcov plánuje rodinné stretnutie v ich obrovskom zámku. Dôvodom je zhoršujúci sa stav matky, ktorá postupne stráca zdravý rozum a tvrdí, že vidí duchov. Ich plány ale prekazí maskovaný vrah, ktorý začne vyvražďovať návštevníkov. Táto situácia začína postupne odkrývať temné rodinné tajomstvá a nikto z jej členov nie je v bezpečí. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (17)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nikdo to tu nepřežije! Původní film si pamatuji jen mlžně, ale to nevadí. Velmi dobrá je otevírací scéna na jezeře, i když kamera mohla být všímavější. Škoda, že tenhle duchařský slasher nevsadil na gore, páč první zásek sekerou je velmi pěkný, když už neoplývá atmosférou. Naprosto nejlepší jsou exteriéry zahrady a zámek z venku, kdy záběry se naštěstí nešetří. Interiéry jsou naopak tuctové, což je škoda, jelikož mohly navodit dojem gotického hororu, který se rozhodně nabízel. Absolutně nejlepší byla Julia Campanelli, která zahrála matku s přehledem. A teprve vražda v přímém přenosu jí trochu srazila hřebínek, jinak byla stále nad věcí a nad ostatními. Na jedno podívání, proč ne - 2,5*. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Zámožná rodina Haloranovcov plánuje rodinné stretnutie v ich obrovskom zámku. Dôvodom je zhoršujúci sa stav matky, ktorá postupne stráca zdravý rozum a tvrdí, že vidí duchov. Ich plány ale prekazí maskovaný vrah, ktorý začne vyvražďovať návštevníkov. Táto situácia začína postupne odkrývať temné rodinné tajomstvá a nikto z jej členov nie je v bezpečí. - Zaujímavý horor a vydarená labutia pieseň pre štúdio Chiller Films. Nie som si úplne istý, či tento kanál zaniká aj ako distibútor, ale ich TV program od roku 2018 už nebude fungovať, čo je dosť škoda. Radšej by som bol, keby zanikol Syfy kanál. Ide o remake hororu s rovnakým názvom, ktorý som nevidel, ale námet sa mi zdá perfektný. Prevedenie už je trochu horšie. Prvá polovica ešte funguje ideálne, pretože charaktery sú velmi sympatické, každý má svoje tajomstvá a umiestnenie na zámok, v ktorom strašia duchovia, je dobre vymyslené. V druhej polovici to ale začne strácať na funkčnosti a akosi sa to začne rozpadávať, čomu pomáhajú aj digitálne efekty nízkej kvality. Odhalenie vraha ma prekvapilo len čiastočne, nakolko jeho motivácia bola úplne jasná už od začiatku. Takýto mix Slasheru a Haunted House hororu ale velmi často nevzniká, takže na silné tri hviezdičky to u mňa rozhodne je. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Začalo to celkem solidně a i pak to vypadalo, že by se mohlo jednat o slušně krvavý slasher, byť bylo celkem jasné, kdo je vrah. Jenže pak se film trochu zaseknul. Zabiják sice vraždil, ale nebyl přitom moc nápaditý a ani té krve nebylo tolik. Nad vodou to drželi celkem sympatičtí herci a všudypřítomný mysteriozní prvek. Každopádně konec ta hluchá místa částečně vynahradil a do určité míry byl i překvapivý. Celkem fajn jednohubka. 60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Originál si už bohvieako nepamätám, ale zo svojho komentu usudzujem, že na tú dobu (a rozpočet) šlo o znesiteľný, celkom OK horor. Remake je nudný, priemerné postavy, ľahostajní až nesympatickí herci, krvavé vraždy, slabý vrah, dobré prostredie odohrávania a finále, ktoré nie a nie skončiť. K tomu pár rozčuľujúcich blbostí (pri zväzovaní omráčeného človeka by som nabudúce radšej začal u rúk, nie nôh) ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Celkem zajimavý mix. Slasher, Home Invasion a duchařina v jednom ? Proč ne. Mně se tahle netradiční kombinace dost líbila, avšak za mě mohlo toho Slasheru, zejména tedy těch mordovaček a Gore být o dost více. V tomhle ohledu zamzrela rychlá a obyčejná smrt těch dvou lupičů, no ale hlavně jejich kamarádky z úvodu, která mě ihned zaujala (.)(.), škoda, že tu nedostala více prostoru. Každopádně, prostředí zámku a krásné přírody kolem, dodalo příjemnou atmosféru, po herecké stránce to bylo celkem fájn a duchařské finále, kdy se dozvíme o tajemství, které mělo zůstat pohřbené, taky neurazilo a bylo to pěkně intenzivní. Za mě slušná podívaná. (133. hodnocení) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama