Reklama

Reklama

Vilík: Rychle a vesele

  • Malajsie Wheely (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malé autíčko Vilík má velký sen - chce se stát králem silnic ve svém rodném městě Gasket City. Navíc je "až po duši" zamilovaný do modelky Belly. Jenže v cestě mu stojí její přítel Ben a také zlý náklaďák Kaiser, který Bellu unese. Vilík brzy zjistí, že zůstat věrný sám sobě je těžší úkol než získat osobní slávu a také srdce své lásky. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (10)

malylada 

všechny recenze uživatele

Naprosto přesná kopírka slavnějších autíček. Po všech stránkách se snaží vyzobávat ty nejlepší věci z autíček, ale vše působí jako o dvě třídy horší napodobenina. Pokusy o hlášky, vtípky jsou trapné a můžou zaujmout maximálně ratolesti do první třídy. Naprostá zbytečnost...... 2/10 ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Motorová omáčka na malajzijský spôsob. Budeme potrebovať: staré suroviny, veľa trpezlivosti a málo dôvtipu. Postup: Najprv si snímok zapneme, potom precitneme v malom deja vu (budete mať pocit, že ste to už niekde videli), potom prídete na to, že ste to už ozaj videli (v americkej verzii legendárnych Áut) a napokon sa len rozčúlite, že kurnik, aspoň animácie mohli vypiplať. Záverom ako dezert to môžete predčasne vypnúť a ušetriť tak žalúdočné problémy. Inak povedané, nechutná kópia neprinášajúca absolútne nič nové. Jedna hviezda za snahu. 20 % ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Už na prvý pohľad poviete, že (minimálne z vizuálnej stránky) je to akýsi nevydarený klón Cars. A v tom sa nebudete nemýliť. Celé je to slabé a pravdepodobne uspokojí len tých najmenších. P.S.: Krátka časť z filmu Star Wars „v móde Cars“ je trošku divná. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Je to kopírka slavnějších autíček a ani to tenhle animák nezastírá. Jede přesně podle dobře osvědčené šablony. Tohle jsou autíčka pro nejmenší.Bylo to barevné. Pořád se tu něco dělo, jelo se v pěkném tempu, občas pekelném, chvilek na oddech bylo minimálně. Dětská pozornost se přece nedá udržet kecama. Musí se něco hýbat, něco dít. Jinak to nejde. Absolvovala jsem se švagruší a synovcem a nepozoruju na sobě žádnou újmu na zdraví. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama